U bevindt zich hier: Home/Kosteloos omboeken

Kosteloos omboeken

Zorgeloos op reis met het Winterliner GARANTIEPAKKET

Het Winterliner GARANTIEpakket is ontwikkeld naar aanleiding van het COVID-19-virus en opgesteld voor het winterseizoen 2021/2022.

Het Winterliner GARANTIEpakket bestaat uit:
- Corona Cashbackgarantie
- Repatriëringsgarantie
- Kosteloos omboeken

Omboekgarantie

Het afgelopen jaar hebben wij met elkaar in een rumoerige tijd geleefd. Inmiddels komt de rust terug en kunnen we weer wat verder in de toekomst kijken. Toch willen wij ons zo flexibel mogelijk opstellen en jou de mogelijkheid bieden om de reeds geboekte reis kosteloos om te boeken. Je mag bij ons de busreis tot 6 weken voor vertrek kosteloos omboeken naar een andere datum of bestemming in het winterseizoen 2021 / 2022.

Voorwaarden:
- Je mag de reeds gereserveerde busreis tot 6 weken voor vertrek kosteloos omboeken
- Je mag de busreis maximaal 1x omboeken
- Indien bij de nieuwe busreis minder personen meegaan, zullen de geannuleerde personen conform de annuleringsvoorwaarden in rekening worden gebracht. Indien het meer personen zijn, dien je het verschil voor vertrek van de reis bij te betalen.
- Indien de reissom van jouw nieuwe busreis hoger is dan de huidige geboekte busreis dan dient het verschil voor vertrek van de reis bijbetaald te worden. Indien de nieuwe reissom lager uitvalt dan wordt het verschil binnen 14 dagen op jouw rekening terug gestort.
- Afgesloten reis- en/of annuleringsverzekeringen vallen niet onder de kosteloze omboekgarantie. Je dient hiervoor contact op te nemen met de verzekeraar.
- Indien je via Winterliner skihuur hebt geboekt dan dien je direct in contact met de skiverhuurder te treden. Eventuele skihuur valt niet onder de kosteloze omboekgarantie.