U bevindt zich hier: Home/Kosteloos omboeken

Kosteloos omboeken

Zorgeloos op reis met het Winterliner GARANTIEPAKKET

Het Winterliner GARANTIEpakket is ontwikkeld naar aanleiding van het COVID-19-virus en opgesteld voor het winterseizoen 2023/2024.

Het Winterliner GARANTIEpakket bestaat uit:
- Corona Cashbackgarantie
- Repatriëringsgarantie
- Kosteloos omboeken

Omboekgarantie

Eindelijk kunnen we weer op reis! Uiteraard houden we nog steeds rekening met Corona. We hebben er van geleerd en weten inmiddels er goed mee om te gaan. Vanuit de Winterliner willen wij zoveel mogelijk zorgen wegnemen en hanteren wij ook komend seizoen het Winterliner GARANTIEPAKKET. Zo mag je bij ons de busreis tot 6 weken voor vertrek kosteloos omboeken naar een andere datum of bestemming in het winterseizoen 2023 / 2024.

Voorwaarden:
- Je mag de reeds gereserveerde busreis tot 6 weken voor vertrek kosteloos omboeken
- Je mag de busreis maximaal 1x omboeken
- Indien bij de nieuwe busreis minder personen meegaan, zullen de geannuleerde personen conform de annuleringsvoorwaarden in rekening worden gebracht. Indien het meer personen zijn, dien je het verschil voor vertrek van de reis bij te betalen.
- Indien de reissom van jouw nieuwe busreis hoger is dan de huidige geboekte busreis dan dient het verschil voor vertrek van de reis bijbetaald te worden. Indien de nieuwe reissom lager uitvalt dan wordt het verschil binnen 14 dagen op jouw rekening terug gestort.
- Afgesloten reis- en/of annuleringsverzekeringen vallen niet onder de kosteloze omboekgarantie. Je dient hiervoor contact op te nemen met de verzekeraar.
- Indien je via Winterliner skihuur hebt geboekt dan dien je direct in contact met de skiverhuurder te treden. Eventuele skihuur valt niet onder de kosteloze omboekgarantie.