Otz
gezinsvriendelijk gebied
authentieke Tiroler huizen
wekelijks vertrek met de bus
Otz
Met de bus naar Otz
Een ontspannen start van de vakantie begint in de luxe Royal Class touringcar van de Winterliner. Doordat wij maar liefst 16 opstapplaatsen aanbieden is er altijd wel een opstapplaats bij jou in de buurt. Meerdere touringcars rijden langs deze steden. Zo houden wij de ophaalroute kort en volgen wij een directe lijn naar Oostenrijk.

Op vrijdag aan het einde van de dag start de Winterliner met rijden. Twee beroepschauffeurs hebben een ruime ervaring in het rijden door de nacht en winterse omstandigheden. Na een comfortabele nachtrit kom je op zaterdagochtend aan en begint direct je wintersportvakantie. De terugreis is op zaterdagavond. Hierdoor heb je twee volle zaterdagen extra in Otz en heb je maar liefst 8 skidagen tot je beschikking. Vooral de zaterdagen zijn over het algemeen de rustigste op de piste. Wie wil dat nou niet?

Voor de reis naar Otz hanteren wij vanaf Imst een transfer. Je stapt hier op zaterdagochtend over op kleinere bus of taxi die je vervolgens naar een centraal uitstappunt in Otz brengt. In deze kleinere bus of taxi zijn geen Royal Class stoelen aanwezig. Op de terugreis word je ook weer door een transferbusje opgehaald die je naar Imst brengt. Hier staat de Winterliner klaar voor de terugreis naar Nederland.
Algemeen
Ötz ligt aan het begin van het beroemde Ötztal met als hoogtepunt Sölden. Ook Ötz heeft zijn eigen skigebiedje, niet groot maar ideaal voor families en skiërs die het graag wat rustig houden. Toch heeft dit dorp ca. 2000 inwoners en evenveel hotelgasten. Er zijn ook talrijke wandelroutes in de omgeving. Kortom, een rustige verblijfplaats in een zeer druk dal.

De uitstapplaats in Ötz is: Alpenhotel

De ophaaltijd voor de terugreis is circa 21.50 uur
(exacte tijd volgt in je ticket)
Bekijk tarieven
Winterliner Italie dubbeldekker buspendel
Otz
Ga verder
Voor de bestemming Ötz geldt dat wij meestal gebruik maken van transferbusjes voor het laatste deel van de reis. Vanaf Imst, Bahnhof brengt de transferbus je naar een centraal punt in Ötz. Voor de terugreis word je op de bestemming opgehaald door het transferbusje die je weer naar Imst, Bahnhof brengt, waar je overstapt op de touringcar.

Hou er rekening mee dat er in het transferbusje geen Royal Class stoelen zijn. Tevens is er geen toilet en catering aan boord. Wij willen je vragen hier rekening mee te houden.

Voor de terugreis kan het voorkomen dat je dient te wachten op aansluitend vervoer naar Nederland.