Ried im Oberinntal
luxe Royal Class busvervoer
aan de voet van Fiss, Ladis, Serfaus
vanaf € 179
Ried im Oberinntal
Met de bus naar Ried im Oberinntal
Start jouw wintersportvakantie ontspannen en reis in een luxe Royal Class touringcar van de Winterliner. Wij rijden met meerdere touringcars langs maar liefst 15 opstapplaatsen. Zo is er altijd wel een opstapplaats bij jou in de buurt.

Op vrijdag aan het einde van de dag start de Winterliner met rijden. Twee beroepschauffeurs hebben een ruime ervaring in het rijden door de nacht en winterse omstandigheden. Na een comfortabele nachtrit kom je op zaterdagochtend aan en begint direct je wintersportvakantie. De terugreis is op zaterdagavond. Hierdoor heb je twee volle zaterdagen extra in Ried im Oberinntal en heb je maar liefst 8 skidagen tot je beschikking. Vooral de zaterdagen zijn over het algemeen de rustigste op de piste. Wie wil dat nou niet?

Alle reizigers naar de dorpen: Ried, Fiss en Serfaus stappen in Imst over op een zogeheten transferbus of taxi voor het laatste deel van het traject.
Algemeen
Het dorp Ried im Oberinntal ligt in het dal en ligt aan de weg naar Serfaus-Fiss-Ladis. Vanwege de lage ligging is het een goed bereikbaar dorp. Tevens vind je hier voordelige accommodaties. Er zijn goede skibusverbindingen naar Fiss en naar de Waldbahn (verbinding met Serfaus). Het dorp is klein, maar toch heel gezellig.

De uitstapplaats in Ried im Oberinntal is: Tourismusverband
Ophaaltijd voor de terugreis: ca. 21.45 uur
(Exacte tijd volgt in het ticket)
Bekijk tarieven
Royal Class busreis naar de wintersport
Ried im Oberinntal
Ga verder
Voor de bestemming Ried im Oberinntal geldt dat wij meestal gebruik maken van transferbusjes voor het laatste deel van de reis. Onze touringcar rijdt door het dal, via Imst, naar andere wintersportbestemmingen. Vanaf Imst brengen lokale transferbusjes je naar Ried im Oberinntal. Voor de terugreis word je op de bestemming opgehaald door het transferbusje die je weer naar Imst of Landeck brengt, waar je overstapt op de touringcar.

Hou er rekening mee dat er in het transferbusje geen Royal Class stoelen zijn. Tevens is er geen toilet en catering aan boord. Wij willen je vragen hier rekening mee te houden.

Voor de terugreis kan het voorkomen dat je dient te wachten op aansluitend vervoer naar Nederland.