U bevindt zich hier: Home/Over ons

Over ons

Over ons

De Winterliner biedt Royal Class busreizen aan naar alle bekende wintersportbestemmingen in Europa. Je vertrekt op vrijdag aan het einde van de dag zodat je de volgende ochtend uitgerust aankomt in jouw skigebied. De terugreis is een week later op zaterdagavond. Hierdoor heb je maar liefst twee extra vakantiedagen om te genieten van jouw wintersportvakantie. Vanuit heel Nederland rijden wij gedurende het wintersportseizoen naar: Frankrijk en Oostenrijk. Voor groepen rijden wij ook naar Italië, Tsjechië, Duitsland en Zwitserland. Naast de reguliere buspendel zijn er een aantal sneeuwevenementen waar de Winterliner naar toe rijdt: Winterstarter en Dutchweek Val Thorens.

De Winterliner zet uitsluitend touringcars in die voldoen aan het ISO 9001 keurmerk en aan de hoogste eisen voor milieu en veiligheid. Alle touringcars staat ingericht op basis van Royal Class. Hierdoor heb nog meer ruimte en comfort tijdens de reis. De touringcars worden bestuurd door twee ervaren beroepschauffeurs die veel ervaring hebben in het rijden in de sneeuw.

Winterliner is onderdeel van Active Adventure. Active Adventure is lid van de Vereniging voor Kleinschalige Reisorganisaties en is aangesloten bij het garantiefonds GGTO.

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Haaglanden 27252608
BTWnr.: NL 002 046 358 B47