Filzmoos
goede toerskimogelijkheden
wandel- en langlaufparadijs
moderne, snelle liftinstallaties
Filzmoos
Met de bus naar Filzmoos
Begin jouw wintersportvakantie ontspannen en stap in bij de Winterliner. Door heel Nederland kun je opstappen en worden de opstaplocaties door meerdere bussen opgehaald. Zo reis jij in een directe lijn naar Oostenrijk. Tijdens de reis geniet je van extra ruimte en comfort. De stoelen staan bij ons altijd in een luxe Royal Class opstelling. Uiteraard gaat de wintersportbagage gratis mee.

De touringcar wordt bestuurd door twee ervaren chauffeurs. Zij rijden door de nacht en vermijden hiermee de meeste files. De volgende ochtend staat er een transferbus klaar in Zell am See. Vanaf Zell am See leg je het laatste deel van de reis af met een transferbus.
Algemeen
Filzmoos is het meest afgelegen dorp van Salzburger Sportwelt en ligt vlak bij de Hohe Dachstein van 3.000 meter. Het dorp heeft een vriendelijke uitstraling en trekt veel families met kleine kinderen aan. In Filzmoos vind je ook aantrekkelijk geprijsde accommodaties en diverse faciliteiten die de wintersport compleet maken.

De uitspalocatie in Filzmoos is: Aparthotel Neue Post, Filzmoos 103
De exacte ophaaltijd tref je in je ticket, maar zal tussen 17.30 en 22.30uur liggen. Dit is afhankelijk van de periode van het seizoen.
Bekijk tarieven
Filzmoos
Ga verder
De bestemmingstoeslag voor Filzmoos wordt gebruikt voor het laatste deel van de reis. Onze touringcar rijdt meestal tot aan Zell am See en rijdt vervolgens verder richting de Saalbach-Hinterglemm. Vanaf Zell am See brengt een transferbus je naar de centrale uitstaplocatie in Filzmoos. In sommige gevallen kunnen wij de planning zo maken dat onze eigen touringcar doorrijdt naar Filzmoos. De bestemmingstoeslag blijft dan wel van kracht. Voor de terugreis word je op bestemming opgehaald door het transferbusje (of onze eigen touringcar) die je weer naar Zell am See brengt. Hier stap je over op de touringcar.

Je dient er rekening mee te houden dat er in het transferbusje geen Royal Class stoelen zijn. Tevens is er geen toilet en catering aan boord. Wij willen je vragen hier rekening mee te houden.

Voor de terugreis kan het voorkomen dat je dient te wachten op aansluitend vervoer naar Nederland.