Flirsch
sfeervol dorp
vlakbij het bekende St. Anton am Arlberg
gegarandeerd vertrek
Flirsch
Met de bus naar Flirsch
Een ontspannen start van de vakantie begint in de luxe Royal Class touringcar van de Winterliner. Doordat wij maar liefst 16 opstapplaatsen aanbieden is er altijd wel een opstapplaats bij jou in de buurt. Meerdere touringcars rijden langs deze steden. Zo houden wij de ophaalroute kort en volgen wij een directe lijn naar Oostenrijk.

Op vrijdag aan het einde van de dag start de Winterliner met rijden. Twee beroepschauffeurs hebben een ruime ervaring in het rijden door de nacht en winterse omstandigheden. Na een comfortabele nachtrit kom je op zaterdagochtend aan en begint direct je wintersportvakantie. De terugreis is op zaterdagavond. Hierdoor heb je twee volle zaterdagen extra in Flirsch en heb je maar liefst 8 skidagen tot je beschikking. Vooral de zaterdagen zijn over het algemeen de rustigste op de piste. Wie wil dat nou niet?

Voor de reis naar Flirsch hanteren wij vanaf Imst een transfer. Je stapt hier op zaterdagochtend over op kleinere bus of taxi die je vervolgens naar een centraal uitstappunt in Flirsch brengt. In deze kleinere bus of taxi zijn geen Royal Class stoelen aanwezig. Op de terugreis wordt je ook weer door een transferbusje opgehaald die je naar Flirsch brengt. Hier staat de Winterliner klaar voor de terugreis naar Nederland.
Algemeen
Het kleine dorpje Flirsch ligt in het mooie alpenlandschap van het Stanzertal. Met de gratis skibus reis je van Flirsch naar het skigebied van St. Anton. De vele gezellige bars zorgen in beide plaatsjes voor genoeg après-ski. Naast het skiën is er voor de langlaufers ook voldoende te doen. Je verblijft voordelig in Flirsch en net buiten de drukte van St. Anton. Slechts 12km. met de skibus en je geniet van een prachtig skigebied en uitbundige après-ski.

De uitstapplaats in Flirsch is: Haus Dorfschmied, Dorf 128
De ophaaltijd voor de terugreis is circa: 21.45 uur
(de exacte ophaaltijd volgt in je ticket)
Bekijk tarieven
Winterliner Italie dubbeldekker buspendel
Flirsch
Ga verder
Voor de bestemming Flirsch geldt dat wij meestal gebruik maken van transferbusjes voor het laatste deel van de reis. Vanaf Imst brengt de transferbus je naar een centraal punt in Flirsch. Voor de terugreis word je op de bestemming opgehaald door het transferbusje die je weer naar Imst brengt, waar je overstapt op de touringcar.

Hou er rekening mee dat er in het transferbusje geen Royal Class stoelen zijn. Tevens is er geen toilet en catering aan boord. Wij willen je vragen hier rekening mee te houden.

Voor de terugreis kan het voorkomen dat je dient te wachten op aansluitend vervoer naar Nederland.