Maurach
ski- en langlaufmogelijkheden
gratis skibus
klein centrum
Royal Class busreis
Maurach
Met de bus naar Maurach
Een ontspannen start van de vakantie begint in de luxe Royal Class touringcar van de Winterliner. Doordat wij maar liefst 15 opstapplaatsen aanbieden is er altijd wel een opstapplaats bij jou in de buurt. Meerdere touringcars rijden langs deze steden. Zo houden wij de ophaalroute kort en volgen wij een directe lijn naar Oostenrijk.

Op vrijdag aan het einde van de dag start de Winterliner met rijden. Twee beroepschauffeurs hebben een ruime ervaring in het rijden door de nacht en winterse omstandigheden. Na een comfortabele nachtrit kom je op zaterdagochtend aan en begint direct je wintersportvakantie. De terugreis is op zaterdagavond. Hierdoor heb je twee volle zaterdagen extra in Maurach en heb je maar liefst 8 skidagen tot je beschikking. Vooral de zaterdagen zijn over het algemeen de rustigste op de piste. Wie wil dat nou niet?

Voor de reis naar Maurach hanteren wij meestal vanaf Jenbach een transfer. Je stapt hier op zaterdagochtend over op kleinere bus of taxi die je vervolgens naar een centraal uitstappunt in Maurach brengt. In deze kleinere bus of taxi zijn geen Royal Class stoelen aanwezig. In sommige gevallen kunnen wij onze eigen Winterliner langs Maurach laten rijden.
Algemeen
Op 950 meter hoogte in het skigebied Achensee ligt het dorp Maurach. Het dorp is als het ware een verzameling van dorpjes aan het Achenmeer. Bij voldoende sneeuw ligt het in een schitterend gebied om te langlaufen en winterwandelingen te maken op een van de geruimde wandelwegen. Vanuit Maurach kan er naar Pertisau gewandeld worden. Dit is ongeveer drie kwartier lopen of even met de skibus. Ook kun je een avontuurlijke wandeling maken naar één van de diverse hutten in de omgeving. Het dorp is zo eigen door zijn rust en eenvoud.

De uitstapplaats in Maurach is: Hotel Klingelr
De ophaaltijd voor de terugreis is circa 20.55 uur.
Bekijk tarieven
Royal Class busreis naar de wintersport
Maurach
Opstapplaatsen | Oostenrijk (reisduur 1 week)
Amsterdam, Meibergdreef, Station Holendrecht (busplatform)
Tijd: 16:00
Apeldoorn, Carpoolplaats Agrifirm, A50 afslag 24
Tijd: 16:30
Arnhem, parkeerplaats Rijnhal (Olympus 1)
Tijd: 17:10
Bolsward, garage ITS Reizen (De Ward 1, 8701 MB)
Tijd: 14:00
Den Bosch, Station Oost bushalte aan doorgaande weg (Bruistensingel 8)
Tijd: 17:45
Den Haag, Centraal Station (busplatform boven)
Tijd: 15:45
Eindhoven, P+R Meerhoven (Sliffertsestraat 304)
Tijd: 18:30
Heerenveen, Abe Lenstra Stadion, Abe Lenstra Blvd 19, 8448 JA
Tijd: 15:00
Heerlen, Station NS, achterzijde (Spoorsingel 50, touringcarhalte)
Tijd: 20:50
Leeuwarden, Station Leeuwarden, busplatform busstation
Tijd: 14:30
Prinsenbeek, Station Prinsenbeek, Internat. Bushalte, parkeerterrein (Elleboog, 4822 NA)
Tijd: 17:30
Rotterdam, Metrostation Capelsebrug (Abram v. Rijckevorselplein 48)
Tijd: 16:45
Utrecht, bushalte bij restaurant Meet & Eat (Reactorweg 1)
Tijd: 16:45
Weert, La Place restaurant Nederweert-Zuid (Rijksweg A2 75Z)
Tijd: 20:00
Zwolle, Station NS (Hanzelaan, nabij Grand Cafe Lubeck)
Tijd: 16:00
Ga verder
De bestemmingstoeslag voor Maurach wordt gebruikt voor het laatste deel van de reis. Onze touringcar rijdt meestal tot aan Jenbach en rijdt vervolgens verder naar het Zillertal. Vanaf Jenbach brengt een transferbus je naar de centrale uitstaplocatie in Maurach. In sommige gevallen kunnen wij de planning zo maken dat onze eigen touringcar doorrijdt naar Maurach. De bestemmingstoeslag blijft dan wel van kracht. Voor de terugreis word je op bestemming opgehaald door het transferbusje (of onze eigen touringcar) die je weer naar Jenbach brengt. Hier stap je over op de touringcar.

Je dient er rekening mee te houden dat er in het transferbusje geen Royal Class stoelen zijn. Tevens is er geen toilet en catering aan boord. Wij willen je vragen hier rekening mee te houden.

Voor de terugreis kan het voorkomen dat je dient te wachten op aansluitend vervoer naar Nederland.