Altenmarkt
€ 179 pp, incl. transfer
uitgestrekt en veelzijdig skigebied
228km piste Salzburger Sportwelt
Altenmarkt
Met de bus naar Altenmarkt
Start jouw vakantie ontspannen en reis mee in de luxe Royal Class touringcar van de Winterliner. Doordat wij maar liefst 16 opstapplaatsen aanbieden is er altijd wel een opstapplaats bij jou in de buurt. Meerdere touringcars rijden langs deze steden. Zo houden wij de ophaalroute kort en volgen wij een directe lijn naar Oostenrijk.

Op vrijdag aan het einde van de dag start de Winterliner met rijden. Twee beroepschauffeurs hebben ruime ervaring in het rijden door de nacht en winterse omstandigheden. Na een comfortabele nachtrit kom je op zaterdagochtend aan en begint direct je wintersportvakantie. De terugreis is op zaterdagavond. Doordat je twee zaterdagen extra in Altenmarkt verblijft, heb je maar liefst 8 skidagen tot je beschikking. Vooral de zaterdagen zijn over het algemeen de rustigste op de piste. Wie wil dat nou niet?

Het laatste deel van de busreis gaat per transferbus. De overstap is hoogstwaarschijnlijk in Zell am See. Uiteraard regelen wij deze transfer voor je.
Algemeen
Het skigebied Salzburger Sportwelt heeft in totaal 239 km aan pistes. Alleen bij Flachau zijn er al 111 km pistes voor zowel beginnende als gevorderde wintersporters. Met de skipas Ski Amadé heb je naast de Salzburger Sportwelt ook toegang tot de skigebieden van Schladming-Dachstein, Gassteinertal, Grossarltal en Hochkönig. In Flachauwinkl, op ca. 3 km, is een halfpipe, quaterpipe en een funpark.

De uitstapplaats in Altenmarkt is: Raiffeisenbank, Marktplatz 6
De ophaaltijd is op zaterdag in de avond.
(De exacte ophaaltijd tref je in je ticket)
Bekijk tarieven
Winterliner Italie dubbeldekker buspendel
Altenmarkt
Ga verder
De bestemmingstoeslag voor Altenmarkt wordt gebruikt voor het laatste deel van de reis. Onze touringcar rijdt meestal tot aan Zell am See en rijdt vervolgens verder richting de Saalbach-Hinterglemm. Vanaf Zell am See brengt een transferbus je naar de centrale uitstaplocatie in Altenmarkt. In sommige gevallen kunnen wij de planning zo maken dat onze eigen touringcar doorrijdt naar Altenmarkt. De bestemmingstoeslag blijft dan wel van kracht. Voor de terugreis word je op bestemming opgehaald door het transferbusje (of onze eigen touringcar) die je weer naar Zell am See brengt. Hier stap je over op de touringcar.

Je dient er rekening mee te houden dat er in het transferbusje geen Royal Class stoelen zijn. Tevens is er geen toilet en catering aan boord. Wij willen je vragen hier rekening mee te houden.

Voor de terugreis kan het voorkomen dat je dient te wachten op aansluitend vervoer naar Nederland.