Bagage
Al onze touringcars beschikken over voldoende bagageruimte en kunnen wij van iedere wintersporter de reguliere bagage en ski-uitrusting meenemen. Uiteraard is het meenemen van bagage inbegrepen in de ticketprijs. Er gelden echter wel enkele richtlijnen voor het meenemen van de bagage, zodat het voor iedereen mogelijk is. Hieronder tref je de richtlijnen welke wij bij al onze buspendels hanteren.

Per persoon mag je het volgende meenemen in de touringcar:
1 x weekend- of reistas (liefst geen koffer) van normaal formaat (max. 60x75x25cm en max. 20kg p.p.)
1 x handbagage (normaal formaat ca. 2 kg)
1 x ski- of snowboardschoenen
1 paar ski’s (met stokken) of een snowboard in een beschermende hoes!*

*bij een snowboard moeten de bindingen verwijderd zijn! In een snowboardhoes mag niet meer zitten dan een snowboard (dus ook geen overige bagage zoals snowboardschoenen, kleding e.d.).

Zorg er altijd voor dat er labels aan jouw bagage bevestigd zijn. Dit is verplicht!

Gedurende de gehele reis (ook tijdens de wissel en eventuele transfer) ben je zelf verantwoordelijk voor je bagage.
Extra bagage?
Wil je extra bagage meenemen? Vermeldt dit in het veld bijzonderheden om hoeveel extra bagagestukken het gaat. Het blijft ten alle tijde een aanvraag. Mochten wij voldoende ruimte hebben dan krijg je hiervoor een extra factuurbevestiging van € 15,- per bagagestuk. Dit bedrag dient ook voor vertrek te zijn voldaan.

Heb je de extra bagage vooraf niet gemeld en neem je het toch mee, dan kan dit door de chauffeurs geweigerd worden. Indien nog mogelijk dan dien je € 20,- per extra bagagestuk direct bij de chauffeurs af te rekenen.