Achenkirch
Royal Class, vanaf € 179
goede langlaufmogelijkheden
zeer geschikt voor beginners
Achenkirch
Met de bus naar Achenkirch
De bus naar Achenkirch vertrekt iedere vrijdag aan het einde van de dag vanuit diverse opstapplaatsen in Nederland. Meerdere bussen zullen wij verdelen over deze opstapplaatsen, zodat je een vlotte busreis hebt. Al onze touringcars staan standaard op Royal Class. Dit is een zeer luxe en comfortabele uitvoering, zodat jij uitgerust aan de wintersport kan beginnen. Uiteraard is het meenemen van de skibagage inbegrepen in de reissom.

Onze ervaren beroepschauffeurs zijn het gewend om in winterse omstandigheden en in de nacht te rijden. De aankomst in Oostenrijk is op zaterdagochtend. De terugreis is op zaterdagavond. Hierdoor geniet je van twee extra vakantiedagen die je op de piste kan doorbrengen.

Kerstweek (aangepast vertrek)
Omdat Oud & Nieuw op een reisdag valt, hebben wij de terugreis aangepast:
- vertrek vr. 23 dec. uit NL = terugreis op vr. 30 dec. (31 dec. terug in NL)
Algemeen
Achenkirch ligt op 930 meter hoogte aan de voet van een indrukwekkend hooggebergte. Skiën doe je op de pistes van Christlum, een bescheiden skigebied met iets meer dan 20 pistekilometers. Onder langlaufers is de regio rond Achenkirch zeer geliefd. Ruim 60 kilometer aan langlaufloipes slingeren zich een weg door het prachtige winterlandschap.

Een andere reden om voor Achenkirch als wintersportbestemming te kiezen is het gunstige prijsniveau. In dit authentieke Oostenrijkse dorpje liggen de prijzen nog beduidend lager dan elders in Tirol. In Achenkirch hoef je niet te rekenen op drukke après-ski en ondanks dat is het altijd erg gezellig. In het dorp kun je genieten van verschillende wellness faciliteiten na een actieve dag. De mensen in Achenkirch zijn, als zoveel Oostenrijkers, erg gastvriendelijk en bezorgen je graag een aangenaam verblijf in dit typisch Oostenrijkse dorpje.

Uitstaplocatie in Achenkirch: Posthotel Achenkirch, Achenkirch 382
Ophaaltijd voor de terugreis: ca. 20.30uur
(De exacte ophaaltijd tref je in je ticket)
Bekijk tarieven
Winterliner Italie dubbeldekker buspendel
Achenkirch
Ga verder
De bestemmingstoeslag voor Achenkirch wordt gebruikt voor het laatste deel van de reis. Onze touringcar rijdt meestal tot aan Jenbach en rijdt vervolgens verder naar het Zillertal. Vanaf Jenbach brengt een transferbus je naar de centrale uitstaplocatie in Achenkirch. In sommige gevallen kunnen wij de planning zo maken dat onze eigen touringcar doorrijdt naar Achenkirch. De bestemmingstoeslag blijft dan wel van kracht. Voor de terugreis word je op bestemming opgehaald door het transferbusje (of onze eigen touringcar) die je weer naar Jenbach brengt. Hier stap je over op de touringcar.

Je dient er rekening mee te houden dat er in het transferbusje geen Royal Class stoelen zijn. Tevens is er geen toilet en catering aan boord. Wij willen je vragen hier rekening mee te houden.

Voor de terugreis kan het voorkomen dat je dient te wachten op aansluitend vervoer naar Nederland.