Schwarzach im Pongau
in 30min. in Bad Gastein
naast St. Johann im Pongau
Schwarzach im Pongau
Met de bus naar Scharzwach im Pongau
Een ontspannen start van de vakantie begint in de luxe Royal Class touringcar van de Winterliner. Doordat wij maar liefst 15 opstapplaatsen aanbieden is er altijd wel een opstapplaats bij jou in de buurt. Meerdere touringcars rijden langs deze steden. Zo houden wij de ophaalroute kort en volgen wij een directe lijn naar Oostenrijk.

Op vrijdag aan het einde van de dag start de Winterliner met rijden. Twee beroepschauffeurs hebben een ruime ervaring in het rijden door de nacht en winterse omstandigheden. Na een comfortabele nachtrit kom je op zaterdagochtend aan en begint direct je wintersportvakantie. De terugreis is op zaterdagavond. Hierdoor heb je twee volle zaterdagen extra in Schwarzach im Pongau en heb je maar liefst 8 skidagen tot je beschikking. Vooral de zaterdagen zijn over het algemeen de rustigste op de piste. Wie wil dat nou niet?

Voor de reis naar Schwarzach im Pongau hanteren wij vanaf Zell am See een transfer. Je stapt hier op zaterdagochtend over op kleinere bus of taxi die je vervolgens naar een centraal uitstappunt in Schwarzach im Pongau brengt. In deze kleinere bus of taxi zijn geen Royal Class stoelen aanwezig. Op de terugreis word je ook weer door een transferbusje opgehaald die je naar Zell am See brengt. Hier staat de Winterliner klaar voor de terugreis naar Nederland.
Algemeen
Op een steenworp afstand van Sankt Johann im Pongau ligt het dorpje Schwarzach im Pongau. In Schwarzach is zelf niet zo heel veel te doen, maar het is een prima uitvalsbasis voor een voordelige wintersportvakantie. Ook kun je vanaf hier met het boemeltreintje in 30 minuten doorreizen naar Bad Gastein en Bad Hofgastein. Wij stoppen bij het station, dus je stapt zo over op het treintje.

De uitstaplocatie in Schwarzach im Pongau is: Bahnhof

De ophaaltijd voor de terugreis is ca. 19.35uur
(exacte tijd volgt in je ticket)
Bekijk tarieven
Winterliner in Frankrijk - Aime
Schwarzach im Pongau
Opstapplaatsen | Oostenrijk (reisduur 1 week)
Amsterdam, Meibergdreef, Station Holendrecht (busplatform)
Tijd: 16:00
Apeldoorn, Carpoolplaats Agrifirm, A50 afslag 24
Tijd: 16:30
Arnhem, parkeerplaats Rijnhal (Olympus 1)
Tijd: 17:10
Bolsward, garage ITS Reizen (De Ward 1, 8701 MB)
Tijd: 14:00
Den Bosch, Station Oost bushalte aan doorgaande weg (Bruistensingel 8)
Tijd: 17:45
Den Haag, Centraal Station (busplatform boven)
Tijd: 15:45
Eindhoven, P+R Meerhoven (Sliffertsestraat 304)
Tijd: 18:30
Heerenveen, Abe Lenstra Stadion, Abe Lenstra Blvd 19, 8448 JA
Tijd: 15:00
Heerlen, Station NS, achterzijde (Spoorsingel 50, touringcarhalte)
Tijd: 20:50
Leeuwarden, Station Leeuwarden, busplatform busstation
Tijd: 14:30
Prinsenbeek, Station Prinsenbeek, Internat. Bushalte, parkeerterrein (Elleboog, 4822 NA)
Tijd: 17:30
Rotterdam, Metrostation Capelsebrug (Abram v. Rijckevorselplein 48)
Tijd: 16:45
Utrecht, bushalte bij restaurant Meet & Eat (Reactorweg 1)
Tijd: 16:45
Weert, La Place restaurant Nederweert-Zuid (Rijksweg A2 75Z)
Tijd: 20:00
Zwolle, Station NS (Hanzelaan, nabij Grand Cafe Lubeck)
Tijd: 16:00
Ga verder
De bestemmingstoeslag voor Schwarzach im Pongau wordt gebruikt voor het laatste deel van de reis. Onze touringcar rijdt meestal tot aan Zell am See en rijdt vervolgens verder richting de Saalbach-Hinterglemm. Vanaf Zell am See brengt een transferbus je naar de centrale uitstaplocatie in Schwarzach im Pongau. In sommige gevallen kunnen wij de planning zo maken dat onze eigen touringcar doorrijdt naar Schwarzach im Pongau. De bestemmingstoeslag blijft dan wel van kracht. Voor de terugreis word je op bestemming opgehaald door het transferbusje (of onze eigen touringcar) die je weer naar Zell am See brengt. Hier stap je over op de touringcar.

Je dient er rekening mee te houden dat er in het transferbusje geen Royal Class stoelen zijn. Tevens is er geen toilet en catering aan boord. Wij willen je vragen hier rekening mee te houden.

Voor de terugreis kan het voorkomen dat je dient te wachten op aansluitend vervoer naar Nederland.