Wisselplaats
Door heel Nederland kun je opstappen op de Winterliner. Om de route zo kort mogelijk te houden, zetten wij meerdere touringcars in en laten wij iedere touringcar maar langs een paar steden rijden. Uiteindelijk komen de touringcars samen in Nederweert Zuid (bij de La Place langs de A2).

Het kan voorkomen dat je hier dient over te stappen op een andere touringcar naar jouw eindbestemming. Als dit voor jou van toepassing is dan lees je dat in het busticket. Je reist dan met een ander busnummer verder als waar je mee bent opgehaald.

Bij La Place Nederweert Zuid kun je gelijk naar de La Place of Burger King voor het avondeten. Vanaf Nederweert vervolgt iedere touringcar zijn eigen route naar het buitenland. Uiteraard proberen wij de touringcars zo in te delen dat er zo min mogelijk passagiers hoeven over te stappen. Bij het overstappen dien je altijd je eigen bagage bij je te houden en mee te nemen.

Ook op de terugreis komen alle touringcars in Nederweert samen. Sommige passagiers moeten hier van touringcar wisselen. Daarnaast heb je gelijk de mogelijkheid om te ontbijten bij bijvoorbeeld de La Place. Als je van touringcar moet wisselen, lees je dit ook weer terug in het busticket.