Studenten
Natuurlijk ga je tijdens jouw studie op wintersport! Belangrijk is dat de wintersportreis van de studievereniging zo goedkoop en voordelig mogelijk is, zodat iedereen mee kan. Bij de Winterliner huur je voor een lage prijs je eigen Winterliner touringcar. Zeker door met elkaar te reizen bespaar je een hoop kosten als je dit vergelijkt met het reizen op basis van eigen vervoer, trein of vliegtuig. Is jouw groep net niet groot genoeg voor een eigen bus? Profiteer van groepskorting op onze reguliere pendel (vanaf 10 personen).

Als je een eigen Winterliner huurt, bepaal je zelf de opstapplaats en vertrektijd. Reis je mee in onze reguliere pendel dan behoort een eigen opstapplaats zeker tot de mogelijkheden, maar neem eerst even contact met ons op. Na het laden van de bagage zetten wij koers naar de sneeuw. Onze ervaren beroepschauffeurs zijn wekelijks met groepen op pad en weten nagenoeg iedere bestemming blindelings te vinden in Frankrijk, Oostenrijk, Italië en Tsjechië.

Wil jij met een grote groep vrienden of studiegenoten gaan skiën of snowboarden? Winterliner is de specialist in het vervoer met de bus naar alle wintersportbestemmingen in Europa. Wij bieden het vervoer op maat en voor iedere groepsgrootte. Wil je een dag, een weekend of zelfs een volle week skiën of snowboarden? Wij brengen je graag naar de wintersport en zetten je voor de deur af. Natuurlijk voor een zeer scherpe prijs!

Wij beschikken over low-budget, maar ook zeer luxe Royal Class touringcars. Door deze grote diversiteit kunnen wij je altijd een passend voorstel doen welke past binnen jullie budget. Wij zijn gespecialiseerd in het vervoeren van grote groepen en bieden hiervoor diverse en meerdere touringcars. De kleinste touringcar is voor 30 personen en de grootste gaat tot 89 personen. Extra bagage? Geen probleem! Wij hebben diverse aanhangers en skibakken, zodat jullie de bagage zonder problemen mee kunnen nemen.

Ga met de Winterliner op wintersport en vraag direct een offerte aan: offerte aanvragen