St. Anton am Arlberg
levendige plaats met gezellige après-ski
eindeloos aantal pistes
luxe Royal Class busreis
St. Anton am Arlberg
Met de bus naar St. Anton am Arlberg
Een ontspannen start van de vakantie begint in de luxe Royal Class touringcar van de Winterliner. Doordat wij maar liefst 15 opstapplaatsen aanbieden is er altijd wel een opstapplaats bij jou in de buurt. Meerdere touringcars rijden langs deze steden. Zo houden wij de ophaalroute kort en volgen wij een directe lijn naar Oostenrijk.

Op vrijdag aan het einde van de dag start de Winterliner met rijden. Twee beroepschauffeurs hebben een ruime ervaring in het rijden door de nacht en winterse omstandigheden. Na een comfortabele nachtrit kom je op zaterdagochtend aan en begint direct je wintersportvakantie. De terugreis is op zaterdagavond. Hierdoor heb je twee volle zaterdagen extra in Sankt Anton am Arlberg en heb je maar liefst 8 skidagen tot je beschikking. Vooral de zaterdagen zijn over het algemeen de rustigste op de piste. Wie wil dat nou niet?

Voor de reis naar Sankt Anton am Arlberg hanteren wij vanaf Imst een transfer. Je stapt hier op zaterdagochtend over op kleinere bus of taxi die je vervolgens naar een centraal uitstappunt in Sankt Anton am Arlberg brengt. In deze kleinere bus of taxi zijn geen Royal Class stoelen aanwezig. Op de terugreis word je ook weer door een transferbusje opgehaald die je naar Imst brengt. Hier staat de Winterliner klaar voor de terugreis naar Nederland.
Algemeen
Het Arlberg skigebied is afwisselend en uitdagend voor gevorderden, maar zeker ook geschikt voor de beginnende skiër. De gevorderde skiër kan naast de eindeloze afdalingen meerdere off-piste routes verkennen aan de zonnige kant van het dal. Terwijl je aan de zuidkant van het dorp juist een relatief rustig en afgezonderd gebied hebt, familieskigebied Rendl. Kortom, St. Anton am Arlberg is een zeer veelzijdig skigebied voor ieder niveau.
St. Anton is ook een levendig dorp met een goede après-ski en bruisend nachtleven. Je hebt vast wel eens gehoord van de 'Mooserwirt'. Je wilt dit voor geen goud missen!!

De uitstapplaats in St. Anton am Arlberg is: Bahnhof (treinstation)

De ophaaltijd voor de terugreis is circa 21.45uur
Bekijk tarieven
Winterliner Italie dubbeldekker buspendel
St. Anton am Arlberg
Opstapplaatsen | Oostenrijk (reisduur 1 week)
Amsterdam, Meibergdreef, Station Holendrecht (busplatform)
Tijd: 16:00
Apeldoorn, Carpoolplaats Agrifirm, A50 afslag 24
Tijd: 16:30
Arnhem, parkeerplaats Rijnhal (Olympus 1)
Tijd: 17:10
Bolsward, garage ITS Reizen (De Ward 1, 8701 MB)
Tijd: 14:00
Den Bosch, Station Oost bushalte aan doorgaande weg (Bruistensingel 8)
Tijd: 17:45
Den Haag, Centraal Station (busplatform boven)
Tijd: 15:45
Eindhoven, P+R Meerhoven (Sliffertsestraat 304)
Tijd: 18:30
Heerenveen, Abe Lenstra Stadion, Abe Lenstra Blvd 19, 8448 JA
Tijd: 15:00
Heerlen, Station NS, achterzijde (Spoorsingel 50, touringcarhalte)
Tijd: 20:50
Leeuwarden, Station Leeuwarden, busplatform busstation
Tijd: 14:30
Prinsenbeek, Station Prinsenbeek, Internat. Bushalte, parkeerterrein (Elleboog, 4822 NA)
Tijd: 17:30
Rotterdam, Metrostation Capelsebrug (Abram v. Rijckevorselplein 48)
Tijd: 16:45
Utrecht, bushalte bij restaurant Meet & Eat (Reactorweg 1)
Tijd: 16:45
Weert, La Place restaurant Nederweert-Zuid (Rijksweg A2 75Z)
Tijd: 20:00
Zwolle, Station NS (Hanzelaan, nabij Grand Cafe Lubeck)
Tijd: 16:00
Ga verder
Voor de bestemming St. Anton am Arlberg geldt dat wij meestal gebruik maken van transferbusjes voor het laatste deel van de reis. Onze touringcar rijdt namelijk tot aan Imst of Landeck. Vanaf Imst of Landeck brengt de transferbus je naar St. Anton am Arlberg. Voor de terugreis word je op de bestemming opgehaald door het transferbusje die je weer naar Imst of Landeck brengt, waar je overstapt op de touringcar.

Hou er rekening mee dat er in het transferbusje geen Royal Class stoelen zijn. Tevens is er geen toilet en catering aan boord. Wij willen je vragen hier rekening mee te houden.

Voor de terugreis kan het voorkomen dat je dient te wachten op aansluitend vervoer naar Nederland.