Leogang
Royal Class busreis
twee extra vakantiedagen
bagage gratis mee!
Leogang
Met de bus naar Leogang
Start jouw vakantie ontspannen en reis mee in de luxe Royal Class touringcar van de Winterliner. Door Royal Class te reizen heb je bijvoorbeeld 20cm extra beenruimte als je dit vergelijkt met het vliegtuig. Als opstapplaats kun je uit maar liefst 15 opstapplaatsen kiezen. Meerdere touringcars rijden langs de opstapplaatsen, zodat wij de ophaalroute kort houden. Daarna volgt een directe lijn naar Oostenrijk.

Op vrijdag aan het einde van de dag start de Winterliner met rijden. Twee beroepschauffeurs hebben een ruime ervaring in het rijden door de nacht en met winterse omstandigheden. Na een comfortabele nachtrit kom je op zaterdagochtend aan en begint direct je wintersportvakantie. De terugreis is op zaterdagavond. Doordat je twee volle zaterdagen extra in Leogang verblijft, heb je maar liefst 8 skidagen tot je beschikking. Vooral de zaterdagen zijn over het algemeen de rustigste op de piste. Wie wil dat nou niet?

Het laatste deel van de reis gaat per transfer. Exacte informatie over deze transfer tref je in de reisinfo bij de tickets.
Algemeen
Je zou zeggen dat het dorp Leogang in alle opzichten onder doet aan het grotere Saalbach-Hinterglemm. Niets is minder waar! Het dorp Leogang heeft echter een hele hoop voordelen. Het dorp is gezellig, authentiek en beschikt over een grote diversiteit aan accommodaties en pensions. Net buiten Leogang vertrekken de liften naar 'Skicirus', zodat je gebruik kan maken het het grotere skigebied. Veelal verblijf je in Leogang voor een relatief lage prijs.

De uitstaplocatie in Leogang is: Raiffeisenbank, Leogang 65

De ophaaltijd ligt rond 21.30uur.
De exacte tijd volgt in je ticket.
Bekijk tarieven
busreis naar Ortisei - Italië - Winterliner
Leogang
Opstapplaatsen | Oostenrijk (reisduur 1 week)
Amsterdam, Meibergdreef, Station Holendrecht (busplatform)
Tijd: 16:00
Apeldoorn, Carpoolplaats Agrifirm, A50 afslag 24
Tijd: 16:30
Arnhem, parkeerplaats Rijnhal (Olympus 1)
Tijd: 17:10
Bolsward, garage ITS Reizen (De Ward 1, 8701 MB)
Tijd: 14:00
Den Bosch, Station Oost bushalte aan doorgaande weg (Bruistensingel 8)
Tijd: 17:45
Den Haag, Centraal Station (busplatform boven)
Tijd: 15:45
Eindhoven, P+R Meerhoven (Sliffertsestraat 304)
Tijd: 18:30
Heerenveen, Abe Lenstra Stadion, Abe Lenstra Blvd 19, 8448 JA
Tijd: 15:00
Heerlen, Station NS, achterzijde (Spoorsingel 50, touringcarhalte)
Tijd: 20:50
Leeuwarden, Station Leeuwarden, busplatform busstation
Tijd: 14:30
Prinsenbeek, Station Prinsenbeek, Internat. Bushalte, parkeerterrein (Elleboog, 4822 NA)
Tijd: 17:30
Rotterdam, Metrostation Capelsebrug (Abram v. Rijckevorselplein 48)
Tijd: 16:45
Utrecht, bushalte bij restaurant Meet & Eat (Reactorweg 1)
Tijd: 16:45
Weert, La Place restaurant Nederweert-Zuid (Rijksweg A2 75Z)
Tijd: 20:00
Zwolle, Station NS (Hanzelaan, nabij Grand Cafe Lubeck)
Tijd: 16:00
Ga verder
De bestemmingstoeslag voor Leogang wordt gebruikt voor het laatste deel van de reis. Onze touringcar rijdt meestal tot aan St. Johann in Tirol en rijdt vervolgens verder richting de Jochberg. Vanaf St. Johann in Tirol brengt een transferbus je naar de centrale uitstaplocatie in Leogang. In sommige gevallen kunnen wij de planning zo maken dat onze eigen touringcar doorrijdt naar Leogang. De bestemmingstoeslag blijft dan wel van kracht. Voor de terugreis word je op bestemming opgehaald door het transferbusje (of onze eigen touringcar) die je weer naar St. Johann in Tirol brengt. Hier stap je over op de touringcar.

Je dient er rekening mee te houden dat er in het transferbusje geen Royal Class stoelen zijn. Tevens is er geen toilet en catering aan boord. Wij willen je vragen hier rekening mee te houden.

Voor de terugreis kan het voorkomen dat je dient te wachten op aansluitend vervoer naar Nederland.