Ischgl
autovrij centrum
uitstekend gebied voor gevorderden
bruisende après-ski
Ischgl
Met de bus naar Ischgl
Een ontspannen start van de vakantie begint in de luxe Royal Class touringcar van de Winterliner. Doordat wij maar liefst 16 opstapplaatsen aanbieden is er altijd wel een opstapplaats bij jou in de buurt. Meerdere touringcars rijden langs deze steden. Zo houden wij de ophaalroute kort en volgen wij een directe lijn naar Oostenrijk.

Op vrijdag aan het einde van de dag start de Winterliner met rijden. Twee beroepschauffeurs hebben een ruime ervaring in het rijden door de nacht en winterse omstandigheden. Na een comfortabele nachtrit kom je op zaterdagochtend aan en begint direct je wintersportvakantie. De terugreis is op zaterdagavond. Hierdoor heb je twee volle zaterdagen extra in Ischgl en heb je maar liefst 8 skidagen tot je beschikking. Vooral de zaterdagen zijn over het algemeen de rustigste op de piste. Wie wil dat nou niet?

Voor de reis naar Ischgl hanteren wij vanaf Imst een transfer. Je stapt hier op zaterdagochtend over op kleinere bus of taxi die je vervolgens naar een centraal uitstappunt in Ischgl brengt. In deze kleinere bus of taxi zijn geen Royal Class stoelen aanwezig. Op de terugreis word je ook weer door een transferbusje opgehaald die je naar Imst brengt. Hier staat de Winterliner klaar voor de terugreis naar Nederland.
Algemeen
Het mondaine dorp Ischgl is de grootste en bekendste wintersportplaats van het allround en sneeuwzekere Paznauntal. Talloze liften voeren je naar de brede dalen en boomloze hellingen waar je afdalingen voor alle categorieën tegen komt. Aan de andere kant van het gebergte kun je afdalen naar het Zwitserse Samnaun. Ischgl kent niet alleen perfecte sneeuwcondities tot ver in april maar ook de après-ski is hier het hele seizoen in gang! Met dure winkels, moderne skiliften en uitgebreide après-ski mogelijkheden is het wintersportplaatsje zeer in trek. Ook bekende sterren worden hier gespot. Van oudsher wordt het wintersportseizoen in Ischgl in november al geopend en in april afgesloten. Er treden vaak boven aan de berg bekende artiesten op. Dit festijn wordt gezien als een groot feest! Het zal je dan ook niet verbazen dat veel mensen ieder jaar weer naar Ischgl op skivakantie gaan. Om van de sfeer, de geweldige pistes en de après-ski te genieten.

De uitstapplaats in Ischgl is: MPreis, parkeerplaats

De ophaaltijd vanuit Ischgl zal liggen rond 21.00 uur
(De exacte ophaaltijd tref je in je ticket)
Bekijk tarieven
Royal Class touringcar naar de wintersport in Frankrijk, Oostenrijk, Italië en Tsjechië
Ischgl
Opstapplaatsen | Oostenrijk (reisduur 1 week)
Amsterdam, Meibergdreef, Station Holendrecht (busplatform)
Tijd: 16:00
Apeldoorn, Carpoolplaats Agrifirm, A50 afslag 24
Tijd: 16:30
Arnhem, parkeerplaats Rijnhal (Olympus 1)
Tijd: 17:10
Bolsward, garage ITS Reizen (De Ward 1, 8701 MB)
Tijd: 14:00
Den Bosch, Station Oost bushalte aan doorgaande weg (Bruistensingel 8)
Tijd: 17:45
Den Haag, Centraal Station (busplatform boven)
Tijd: 15:45
Eindhoven, P+R Meerhoven (Sliffertsestraat 304)
Tijd: 18:30
Heerenveen, Abe Lenstra Stadion, Abe Lenstra Blvd 19, 8448 JA
Tijd: 15:00
Heerlen, Station NS, achterzijde (Spoorsingel 50, touringcarhalte)
Tijd: 20:50
Leeuwarden, Station Leeuwarden, busplatform busstation
Tijd: 14:30
Prinsenbeek, Station Prinsenbeek, Internat. Bushalte, parkeerterrein (Elleboog, 4822 NA)
Tijd: 17:30
Rotterdam, Metrostation Capelsebrug (Abram v. Rijckevorselplein 48)
Tijd: 16:45
Utrecht, bushalte bij restaurant Meet & Eat (Reactorweg 1)
Tijd: 16:45
Weert, La Place restaurant Nederweert-Zuid (Rijksweg A2 75Z)
Tijd: 20:00
Zwolle, Station NS (Hanzelaan, nabij Grand Cafe Lubeck)
Tijd: 16:00
Ga verder
Voor de bestemming Ischgl geldt dat wij meestal gebruik maken van transferbusjes voor het laatste deel van de reis. Vanaf Imst brengt de transferbus je naar een centraal punt in Ischgl. Voor de terugreis word je op de bestemming opgehaald door het transferbusje die je weer naar Imst brengt, waar je overstapt op de touringcar.

Hou er rekening mee dat er in het transferbusje geen Royal Class stoelen zijn. Tevens is er geen toilet en catering aan boord. Wij willen je vragen hier rekening mee te houden.

Voor de terugreis kan het voorkomen dat je dient te wachten op aansluitend vervoer naar Nederland.