Reis met jouw bedrijf naar de sneeuw
Na een jaar hard werken genieten van een welverdiende wintersport. Ga met je bedrijf of afdeling op wintersport en leer elkaar op een informele wijze kennen. Geniet met elkaar van ontspanning, de sport en frisse berglucht.

Deze skivakantie begint tenslotte al onderweg. De Winterliner start vanaf jullie bedrijf en rijdt alleen voor jullie groep tot aan de voordeur van de accommodatie.

Ons motto is niet voor niets "Van stoep tot stoeltjeslift".

Afhankelijk van de grootte van de groep zetten wij de juiste touringcar in. Wij beschikken over luxe Royal Class touringcars vanaf 30 zitplaatsen tot een maximum van 66 zitplaatsen in onze grote dubbeldekkers. Wanneer je voor een standaard stoelopstelling gaat, kunnen er meer personen plaats nemen in de touringcar (maximaal 89 personen). Uiteraard beschikken wij over meerdere touringcars, zodat wij ook de grote groepen van de juiste hoeveelheid en type touringcars kunnen voorzien.

In de meeste gevallen blijft de touringcar bij de groep. Deze kan dan kosteloos voor lokaal vervoer worden ingezet. Een ritje van en naar de piste of ga een keer met de groep uit eten, rodelen of blijf lekker hangen in de après-ski tot in de kleine uurtjes. Zolang het binnen de rijtijdenwet past, zijn wij jullie graag van dienst.

Door te reizen per touringcar reis je extra voordelig, omdat de reiskosten door meerdere personen worden gedeeld. Zeker als je dit vergelijkt met een reis in personenauto's of vliegtuig. Naast voordelig reizen is het reizen per touringcar één van de meest milieuvriendelijke manier van reizen.

Benieuwd naar de prijs van jouw Winterliner? Wij schrijven graag een offerte op maat voor jullie groep uit:

offerte aanvragen