Frankrijk ( resultaten)
De hele winter rijdt de Winterliner naar 33 wintersportbestemmingen in Frankrijk. Je reist altijd in één van onze luxe Royal Class touringcars, zodat je uitgerust aan jouw wintersportvakantie kan beginnen. Door Royal Class heb je maar liefst 20cm extra beenruimte als je dit vergelijkt met de ruimte in een vliegtuigstoel. Uiteraard kan je (ski) bagage gratis meenemen. Je gaat dus extra comfortabel op reis en dat al vanaf € 99 voor een retour.

Het vertrek is op vrijdag aan het einde van de dag. Je kunt in 15 verschillende plaatsen in Nederland opstappen. Vervolgens rijden twee ervaren beroepschauffeurs door de nacht en zijn het gewend om te rijden in winterse omstandigheden. De aankomst is op zaterdagochtend tussen 07.00 en 10.00. De terugreis start iedere zaterdagavond vanaf 18.00uur, zodat je op zondag rond het middaguur weer thuis bent. Je hebt dus twee extra vakantiedagen en door in de nacht te reizen geen stress voor onnodige files, het moeten leggen van sneeuwkettingen of oververmoeid aankomen in Frankrijk.

Wil je met de kerstvakantie twee weken weg? Dat kan!! Neem contact met ons voor de mogelijkheden.

Naast de reguliere weekpendel rijden wij ook voor bijzondere evenementen naar Frankrijk. Deze evenementen zijn:
-Winterstarter in Val Thorens (openingsweekend)
-Dutchweek Val Thorens (afsluitende wintersportweek)
-Family Jam in Tignes (afsluitende wintersportweek)

Staat jouw skigebied er niet tussen? Wij kunnen er vast wel komen of je komt er via een transferbus. Gebruik hiervoor ons contactformulier of stuur een mail naar info@winterliner.nl.