Oostenrijk ( resultaten)
Wekelijks kun je met de Winterliner naar alle bekende wintersportbestemmingen in Oostenrijk. Luxe Royal Class touringcars brengen je vlot en veilig naar de sneeuw. Door Royal Class te reizen heb je maar liefst 20cm extra beenruimte als je dit vergelijkt met een vliegtuigstoel. Uiteraard gaat je (ski) bagage gratis mee. Je reist dus extra comfortabel en dat al vanaf € 99 (retour).

Het vertrek is iedere vrijdag aan het einde van de dag. Twee ervaren beroepschauffeurs rijden door de nacht en zijn het gewend om te rijden in winterse omstandigheden. De aankomst is op zaterdagochtend. Een week later staat de Winterliner weer klaar en start met ophalen vanaf 18.00uur, zodat je zondag rond het middaguur weer thuis bent. Je hebt dus twee extra vakantiedagen en door in de nacht te reizen geen stress voor onnodige files, het moeten leggen van sneeuwkettingen of oververmoeid aankomen in Oostenrijk.

Naast de vele bestemmingen waar wij met de Winterliner komen, kan het zijn dat jouw bestemming er niet tussen staat. Gebruik hiervoor ons contactformulier of stuur een mail naar info@winterliner.nl. Wellicht kunnen wij er wel komen of is jouw bestemming gemakkelijk te bereiken met een transfer.