Busgrootte
De Winterliner beschikt over een zeer gevarieerd wagenpark. Van de kleinere midi-bussen naar de reguliere touringcars en de grote dubbeldekkers voor maar liefst 89 personen. Voor iedere groep en voor ieder budget hebben wij altijd wel een passende touringcar. Het is ons doel om iedere groep, vereniging of bedrijf met een eigen touringcar naar de sneeuw te sturen. Samen reizen is toch veel gezelliger? Naast de verschillende touringcar groottes kunnen wij de meeste ook ombouwen naar comfort. Door de banken uit elkaar te schuiven ontstaat er veel meer ruimte per stoel en geniet je van nog meer comfort en privacy. Zo kunnen touringcars omgebouwd worden naar Comfort Class, Royal Class of First Class. Wij leggen je graag het verschil in comfort uit.

Uiteraard kunnen wij de touringcars en bussen uit ons wagenpark combineren zodat wij iedere groepsgrootte kunnen vervoeren. Ook voor grote hoeveelheden bagage hebben wij voldoende mogelijkheden. De touringcars worden voorzien van een skibak of aanhangwagen. Dit is afhankelijk van de grootte van de groep en de hoeveelheid bagage.

Alle bussen en touringcars worden bestuurd door ervaren chauffeurs in de wintersport. Zij rijden iedere winter door de Alpen en het Sauerland en kennen de omstandigheden als geen ander. Terwijl jullie al tijdens de reis genieten van jullie wintersport brengen wij je graag vlot, maar vooral veilig naar jullie wintersportbestemming.