Welke busgrootte past bij mijn groep?
Voor iedere groep beschikken wij over een touringcar op maat. Door het zeer gevarieerde wagenpark vinden wij altijd wel een bus die bij jouw groep past. Van de kleinere midi-bussen tot de grote dubbeldekkers voor maar liefst 89 personen. Voor iedere groep en voor ieder budget hebben wij een passende touringcar.

Samen reizen is toch veel gezelliger? Naast de verschillende groottes kunnen wij de meeste touringcars ombouwen naar een andere stoelopstelling. Door de banken uit elkaar te schuiven ontstaat er veel meer ruimte per stoel en geniet je van nog meer comfort en privacy. In vergelijking met een auto of vliegtuig heb je in een touringcar veel meer beenruimte en kan de rugleuning verder achterover gekanteld worden.

Touringcars kunnen worden omgebouwd naar:
- Comfort Class, 10cm extra beenruimte en rugleuning tot 35 graden achterover gekanteld
- Royal Class, 20cm extra beenruimte en rugleuning tot 45 graden achterover gekanteld

Bij grote groepen kunnen wij natuurlijk een combinatie maken van meerdere touringcars. Zo reis je altijd in een passende touringcar.

Extra bagage
Alle touringcars beschikken over voldoende bagageruimte. Mocht het nodig zijn dan kunnen wij de bagageruimte uitbreiden met een skibak (achterop de touringcar) of een aanhanger.

Alle bussen en touringcars worden bestuurd door ervaren chauffeurs die het gewend zijn om lange afstanden te rijden in winterse omstandigheden. Terwijl jullie tijdens de reis genieten van de wintersport brengen wij je graag vlot, maar vooral veilig naar jullie wintersportbestemming.