Groepen
Ga je met een groep op reis? Huur dan een eigen touringcar van de Winterliner in voor het busvervoer naar jullie skidorp. In de winter rijden wij iedere week voor vriendengroepen, bedrijven, studenten, verenigingen en vele andere soorten groepen. Voor iedere groep hebben wij een touringcar op maat en zo ook passend bij jullie budget.

Wij rijden met de Winterliner naar alle wintersportbestemmingen in Oostenrijk, Frankrijk, Italie en Duitsland. Je skivakantie begint tenslotte al met de busreis. Het huren van een eigen touringcar kan al interessant zijn vanaf 20 personen. De grootste touringcar gaat tot 89 en is een dubbeldekker. Uiteraard kunnen wij van iedere type touringcar er meerdere bieden.

Ook voor grote groepen organiseren wij het busvervoer. Door meerdere touringcars in te zetten van diverse grootte zorgen wij voor efficient en dus voordelig vervoer.
Waarom een eigen touringcar huren?
Ben je met een grote groep dan is het vaak goedkoper om een eigen touringcar te huren. Geen onbekende personen in jullie touringcar, maar alleen je eigen gezelschap. Ook bepaal je zelf de plaats van op- en uitstappen. In overleg bespreken we de meest efficiënte tijd van vertrek voor jullie groep. Een eigen bus of touringcar is al mogelijk vanaf 20 personen tot zelfs 89 personen in een dubbeldekker. Wij denken hierin graag met je mee, want bussen en touringcars zijn ook te combineren voor iedere groepsgrootte. Voor een tarief van jouw busreis maken wij graag een offerte op maat. Vraag een vrijblijvende offerte voor de touringcar aan.
Nog geen accommodatie?
De Winterliner regelt graag jullie accommodatie en skipassen. Ook het regelen van skihuur en skilessen behoren tot de mogelijkheden. Wij werken met meerdere organisaties samen en kunnen je altijd een voordelig voorstel doen. Zeker als je met de bus wilt reizen.