Op reis met een groep
Extra korting bij 10 personen of meer!
Gaan je met een groep op wintersport?
Wij rijden het hele winterseizoen voor vriendengroepen, bedrijven, studenten, verenigingen en vele andere soorten groepen naar de sneeuw. Onze ervaren beroepschauffeurs weten inmiddels ieder dorp in Frankrijk, Oostenrijk, Italië, Tsjechië en Duitsland wel te vinden. Via de Winterliner huur je gemakkelijk een eigen touringcar. Voor iedere groep hebben wij de juiste touringcar op maat. Wij beschikken over touringcars van 30 tot maar liefst 89 personen. Geen groep is ons te groot!
Je bepaalt zelf waar en hoe laat de groep opgehaald moet worden. Door met een groep te reizen bespaar je een hoop kosten en geef toe.... Het is toch veel gezelliger?
Huur je eigen Winterliner
Ben je met een grote groep? Dan is het vaak goedkoper om een eigen touringcar te huren. Geen onbekende personen in jullie touringcar, maar alleen je eigen gezelschap. Ook bepaal je zelf de plaats van op- en uitstappen en brengen wij je tot aan de deur van jullie verblijf (mits bereikbaar natuurlijk). In overleg bespreken we de meest efficiënte tijd van vertrek voor jullie groep. Naast dat het reizen in groepsverband niet alleen gezellig is, bespaar je een hoop kosten.
Milieu Centraal: Reis milieubewust en neem de touringcar!
Beeld je eens in hoeveel auto's er nodig zijn om jouw groep te vervoeren? Een eigen touringcar huren is een bewuste keuze voor het milieu. De touringcars die wij laten rijden komen uit een jong en modern wagenpark en hebben de schoonste en zuinigste motoren die verkrijgbaar zijn in de markt. Een Noors onderzoeksbureau heeft zelfs aangetoond dat de uitstoot van stikstofmonoxide van een personenauto tot 10x hoger is dan een beladen vrachtwagen of touringcar met passagiers.

Voor een tarief van jouw touringcar maken wij graag een offerte op maat. Vraag een vrijblijvende offerte voor de touringcar aan.