Tickets voor de busreis
Het ticket van jouw busreis wordt uiterlijk één week voor vertrek per mail naar je verstuurd. Het ticket wordt alleen verstrekt aan de hoofdboeker. Het is dus aan jou als hoofdboeker om jouw medereiziger(s) te informeren over o.a. bagageregels, vertrektijd en opstapplaats. Het ticket hoef je niet uit te printen en kan je dus vanaf je telefoon aan de chauffeurs laten zien bij het instappen.

Naast het ticket ontvang je ook een document met daarin de reistips. Lees deze goed door, want hier staat zeer belangrijke informatie in. Stuur de reistips door naar jouw medereiziger(s), zodat ook zij ervan op de hoogte zijn.

Na ontvangst van je ticket dien je deze goed te controleren. Bij onduidelijkheden of onjuistheden neem je direct contact met ons op per mail of je belt met + 31 (0) 70 385 38 27.
Vertrektijd van de bus
In het busticket vind je de exacte vertrektijd voor zowel de heen- als terugreis. Je dient tenminste 15 minuten voor vertrek op de juiste plaats aanwezig te zijn. Wanneer onze chauffeur hier niemand ziet staan, kan hij / zij besluiten zonder jou te vertrekken. Eventuele kosten die hieruit voortvloeien zijn voor eigen rekening.
Busnummer
In het ticket lees je naast de opstapplaats en vertrektijd ook een busnummer. Let er goed op dat je alleen instapt in de Winterliner touringcar met het juiste busnummer.

Het busnummer is geldig tot aan het overstappunt in Weert. In het ticket staat ook gelijk het busnummer van jouw bus na het overstappunt. Als deze busnummers gelijk zijn aan elkaar dan hoef je niet over te stappen en blijf je in dezelfde bus zitten tot aan jouw eindbestemming.