U bevindt zich hier: Home/Corona Cashbackgarantie

Corona Cashbackgarantie

Zorgeloos op reis met het Winterliner GARANTIEPAKKET

Het Winterliner GARANTIEpakket is ontwikkeld naar aanleiding van het COVID-19-virus en opgesteld voor het winterseizoen 2021/2022.

Het Winterliner GARANTIEpakket bestaat uit:
- Corona Cashbackgarantie
- Repatriëringsgarantie
- Kosteloos omboeken

Corona Cashbackgarantie

Het afgelopen jaar hebben wij met elkaar in een rumoerige tijd geleefd. Inmiddels komt de rust terug en kunnen we weer plannen maken. Omdat niemand in de toekomst kan kijken willen wij ons zo flexibel mogelijk opstellen. Wij hebben de reisvoorwaarden flink versoepeld en geven je de mogelijkheid om de busreis gratis te annuleren voor het winterseizoen 2021 / 2022 bij een negatief reisadvies.

Gratis annuleren = geld terug!

Voorwaarden:
- Bij annulering ontvangt de hoofdboeker het volledig betaalde bedrag retour, geen voucher. Betaaltermijn is 14 dagen na ontvangst van de bankgegevens van de hoofdboeker.
- De busreis mag kosteloos worden geannuleerd als er sprake is van een negatief reisadvies, afgegeven door het ministerie van Buitenlandse Zaken voor de geboekte bestemming. Onder negatief reisadvies verstaan wij code oranje en code rood.
- De busreis mag kosteloos geannuleerd worden als het geboekte skigebied is gesloten vanwege een corona uitbraak of negatief reisadvies.
- De busreis dient nog niet te zijn aangevangen vanuit Nederland of België richting de wintersportbestemming.
- Als peildatum voor het bepalen van een eventueel negatief reisadvies hanteren wij de vertrekdatum van de reis.