Folgarida
altijd Royal Class
94cm beenruimte!
150 km piste
Folgarida
Met de bus naar Folgarida
Op vrijdag aan het einde van de dag stap je in onze luxe Royal Class touringcar. Doordat wij meerdere touringcars door Nederland laten rijden, hebben wij altijd een directe lijn richting jouw eindbestemming. Twee ervaren chauffeurs rijden door de nacht naar jouw wintersportbestemming in Italië. Bij sommige bestemmingen maken wij voor het laatste deel van de reis gebruik van een lokale vervoerder. Uiteraard regelen wij dit voor je, zodat je onbezorgd op reis gaat. Zowel op de heen- als terugreis rijden wij door de nacht. Onze chauffeurs zijn niet anders gewend en hebben inmiddels een berg aan ervaring in het rijden in de sneeuw en winterse omstandigheden. Dus gordels om en geniet van een onbezorgde reis met de Winterliner!
Algemeen
Het knusse skidorp Folgarida bestaat uit twee delen. Op 1300meter tref je het lager gelegen gedeelte en op 1400meter het hogere deel. Vanuit weerszijden van het dorp kun je de skilift het skigebied in nemen. Zo hoef je dus nooit ver te lopen met de skies of snowboard en is lokaal vervoer niet nodig. Ideaal als je met de bus op wintersport gaat. De skigebieden van Mezzana, Pellizano en Commezzadura bieden genoeg uitdaging voor iedereen. En als je nog een uitgebreide skipas bijboekt, ontdek je maar liefst ruim 150 kilometer skiplezier. Zelfs de afdalingen van het bekende skioord Madonna di Campiglio liggen dan binnen handbereik.

Op deze busreis is een bestemmingstoeslag van toepassing, omdat Folgarida van de standaard route af ligt. Hierdoor kan het gebeuren dat je het laatste deel van de reis in een taxi reist. Deze taxistoelen staan niet op Royal Class en er is geen toilet of catering aan boord. Het overstappunt is in Auer/Ora. Op de terugreis kan het voorkomen dat je even dient te wachten op aansluitend vervoer. De exacte details tref je in het ticket en hoor je van de chauffeur tijdens de reis.

De uitstaplocatie is Hotel Vecchia America
De ophaaltijd voor de terugreis is in de avond (exacte tijd volgt in het ticket)
Bekijk tarieven
Winterliner Italie dubbeldekker buspendel
Folgarida
Ga verder
De bestemmingstoeslag voor Folgarida wordt gebruikt voor het laatste deel van de reis. Onze touringcar rijdt meestal tot aan Auer/Ora en rijdt vervolgens verder richting de Folgarida. Vanaf Auer/Ora brengt een transferbus je naar de centrale uitstaplocatie in Folgarida. In sommige gevallen kunnen wij de planning zo maken dat onze eigen touringcar doorrijdt naar Folgarida. De bestemmingstoeslag blijft dan wel van kracht. Voor de terugreis word je op bestemming opgehaald door het transferbusje (of onze eigen touringcar) die je weer naar Auer/Ora brengt. Hier stap je over op de touringcar.

Je dient er rekening mee te houden dat er in het transferbusje geen Royal Class stoelen zijn. Tevens is er geen toilet en catering aan boord. Wij willen je vragen hier rekening mee te houden.

Voor de terugreis kan het voorkomen dat je dient te wachten op aansluitend vervoer naar Nederland.