Pozza di Fassa
centraal in Val di Fassa
skibagage inclusief
€ 139 retour
Pozza di Fassa
Met de bus naar Pozza di Fassa
Jouw wintersportvakantie begint bij de Winterliner al onderweg! Onze touringcars zijn standaard ingericht met een Royal Class stoelopstelling. Tijdens de reis heb je veel meer beenruimte als je dit vergelijkt met het vliegtuig of de auto. Uiteraard gaat de (ski) -bagage gratis mee. Onze luxe Royal Class touringcars vertrekken in hoogseizoen iedere vrijdag aan het einde van de dag vanuit diverse opstapplaatsen in Nederland. De aankomst in Pozza di Fassa is op zaterdagochtend en de terugreis begint op zaterdagavond.

Door te reizen met de Winterliner reis je in de nacht en vermijd je onnodige files. Tevens profiteer je van twee extra vakantiedagen die je op de piste kan doorbrengen. Wat betreft het reizen in de nacht? Onze ervaren beroepschauffeurs zijn het gewend om 's nachts en in winterse omstandigheden te rijden, dus stap in en begin ontspannen aan jouw skivakantie.
Algemeen
Het mooie Pozza di Fassa ligt zeer centraal in Val di Fassa. Het is een gezellig dorpje waar op sommige plekken de tijd even stil heeft gestaan. Je vindt hier nog behoorlijk wat authentieke gebouwen. Desondanks is Pozza di Fassa een levendige plaats (wel wat rustiger dan bijvoorbeeld Canazei), maar echte après-ski ga je hier niet vinden.

Vanuit Pozza di Fassa gaat er direct een lift naar het skigebied. Via Col de Malancin en Sella Brunech daal je af naar Alba di Canazei. Wanneer je de Sella Ronda wilt skiën, neem je de skibus naar Campitello of Canazei. Pozza di Fassa is populair bij families. Je vindt net buiten het dorp een mooi kinderland met eigen oefenlift.

De uitstaplocatie in Pozza di Fassa is net van de doorgaande weg af bij: Comune di Sèn Jan di Fassa (38036, Strada de Meida 3)
De ophaaltijd voor de terugreis is op zaterdagavond. De exacte tijd volgt in het busticket
Bekijk tarieven
Winterliner Italie dubbeldekker buspendel
Pozza di Fassa
Ga verder