Alba di Canazei
busretour € 139
UNESCO werelderfgoed
rustig dorp
Alba di Canazei
Met de bus naar Alba di Canazei
Start jouw vakantie ontspannen en reis mee in de luxe Royal Class touringcar van de Winterliner. Doordat wij maar liefst 16 opstapplaatsen aanbieden is er altijd wel een opstapplaats bij jouw in de buurt. Meerdere touringcars rijden langs deze steden. Zo houden wij de ophaalroute kort en volgen wij een directe lijn richting Italië.

Op vrijdag aan het einde van de dag start de Winterliner met rijden. Twee beroepschauffeurs hebben een ruime ervaring in het rijden door de nacht en in winterse omstandigheden. Na een comfortabele nachtrit kom je op zaterdagochtend uitgerust aan en begint direct je wintersportvakantie. De terugreis is pas op zaterdagavond. Doordat je twee volle zaterdagen extra in Alba di Canazei verblijft, heb je maar liefst 8 skidagen tot je beschikking. Vooral de zaterdagen zijn over het algemeen de rustigste op de piste. Wie wil dat nou niet?
Algemeen
Alba di Canazei is een kleiner dorpje naast Canazei, gelegen op 1460 m hoogte. Alba di Canazei ligt in het skigebied Val di Fassa met 122 km aan pistes. Alba di Canazei is een wat rustiger dorpje dan het naastgelegen Canazei wat op slechts 2 km afstand ligt. Vanuit Alba di Canazei vertrekken 2 skiliften. De ene vertrekt richting het Ciampac skigebied en de ander naar het Belvedere skigebied, welke beiden onderdeel uitmaken van Val di Fasa. Val di Fassa bestaat namelijk uit meerdere kleinere skigebieden. Dit maakt Alba di Canazei het perfecte startpunt van je wintersport naar Val di Fassa.

De uitstaplocatie in Alba di Canazei is Hotel Alpino Al Cavaletto
De terugreis is op zaterdagavond. De exacte ophaaltijd tref je in het busticket.
Bekijk tarieven
Reis met de Winterliner naar Alba di Canazei
Alba di Canazei
Ga verder