Saalfelden
langlaufhotspot
ideale uitvalsbasis
vanaf € 179 (retour)
Saalfelden
Met de bus naar Saalfelden
Een ontspannen start van de wintersport in Saalfelden begint in de luxe Royal Class touringcar van de Winterliner. Wij rijden langs 15 verschillende opstapplaatsen. Hierdoor is er altijd wel een opstapplaats bij jou in de buurt. Meerdere touringcars rijden langs deze steden. Zo houden wij de ophaalroute kort en volgen wij een directe lijn naar Oostenrijk.

Op vrijdag aan het einde van de dag start de Winterliner met rijden. Twee beroepschauffeurs hebben een ruime ervaring in het rijden door de nacht en winterse omstandigheden. Na een comfortabele nachtrit kom je op zaterdagochtend aan en begint direct je wintersportvakantie. De terugreis is op zaterdagavond. Hierdoor heb je twee volle zaterdagen extra in Saalfelden en heb je maar liefst 8 skidagen tot je beschikking. Vooral de zaterdagen zijn over het algemeen de rustigste op de piste. Wie wil dat nou niet?

Het laatste deel van de reis gaat per transfer vanaf Maishofen. Op dit deel van de reis zijn er geen Royal Class stoelen.
Algemeen
De kleine stad Saalfelden is een prima uitgangspunt voor de wintersportvakantie. Saalfelden heeft namelijk de perfecte ligging ten opzichte van de skigebieden Hochkönigs Winterreich en Skicircus Saalbach-Hinterglemm.

De uitstapplaats in Saalfelden is: Bahnhof
De ophaaltijd voor de terugreis is circa 19.45 uur
Bekijk tarieven
Winterliner in de sneeuw
Saalfelden
Ga verder
De bestemmingstoeslag voor Saalfelden wordt gebruikt voor het laatste deel van de reis. Onze touringcar rijdt meestal tot aan Zell am See en rijdt vervolgens verder richting de Saalbach-Hinterglemm. Vanaf Zell am See brengt een transferbus je naar de centrale uitstaplocatie in Saalfelden. In sommige gevallen kunnen wij de planning zo maken dat onze eigen touringcar doorrijdt naar Saalfelden. De bestemmingstoeslag blijft dan wel van kracht. Voor de terugreis word je op bestemming opgehaald door het transferbusje (of onze eigen touringcar) die je weer naar Zell am See brengt. Hier stap je over op de touringcar.

Je dient er rekening mee te houden dat er in het transferbusje geen Royal Class stoelen zijn. Tevens is er geen toilet en catering aan boord. Wij willen je vragen hier rekening mee te houden.

Voor de terugreis kan het voorkomen dat je dient te wachten op aansluitend vervoer naar Nederland.