Radstadt
ideaal met jonge kinderen
tal van glooiende afdalingen
sfeervolle wintersportplaats
Radstadt
Met de bus naar Radstadt
Reis comfortabel en ontspannen naar de wintersport. Je vertrekt op vrijdag aan het einde van de dag met één van onze luxe Royal Class bussen. De volgende ochtend kom kun je uitgerust aan jouw wintersportvakantie beginnen.
Algemeen
Radstadt maakt onderdeel uit van het grote skigebied Salzburger Sportwelt (bekend van o.a. Wagrain, Zauchensee en Flachau. Hierdoor heb je maar liefst 230 kilometer piste en meer dan 100 liften tot je beschikking. Radstadt is een gezellig dorp en beschikt over nagenoeg alle faciliteiten die je nodig hebt voor jouw wintersportvakantie. Het centrum is behoorlijk levendig dankzij diverse restaurants en een handjevol bars. Naast het skiën, kun je er ook naar de ijsbaan, rodelbaan (van 6 km.),  ligt er 150km langlaufloipe en heb je er de Therme Amade.

Radstadt is een transferbestemming. Vanaf Zell am See reis je verder met een transferbus. Dat kan een lokale taxi zijn, maar ook onze eigen touringcar die dit laatste stuk voor je rijdt. In Radstadt word je in het centrum afgezet. De verwachting is dat je hier halverwege / aan het einde van de ochtend bent. Onze luxe Royal Class pendelbus komt je op zaterdagavond weer ophalen (uiteraard daarvoor nog de transferbus). De aankomst met de buspendel in Nederland is de volgende ochtend.

De uitstaplocatie in Radstadt is het treinstation (Bahnhof)

De ophaaltijd ligt tussen 18.30 en 22.00uur
(De exacte tijd tref je in het ticket)
Bekijk tarieven
Met de luxe royal class touringcar van Winterliner op wintersport naar Radstadt. Voordelige busreis en busvervoer naar Radstadt en Flachau.
Radstadt
Opstapplaatsen | Oostenrijk weekpendel
Amsterdam, Kiss&Ride Station Holendrecht (Meibergdreef)
Tijd: 16:00
Apeldoorn, AC La Place restaurant (De Brink, Rijksweg A50)
Tijd: 16:30
Arnhem, parkeerplaats Rijnhal (Olympus 1)
Tijd: 17:10
Den Bosch, Station Oost bushalte (Bruistensingel 8)
Tijd: 17:45
Den Haag, Centraal Station (busplatform boven)
Tijd: 15:45
Eindhoven, P+R Meerhoven (Sliffertsestraat 304)
Tijd: 18:30
Heerenveen, McDonald's Heerenveen, Stadionweg 11, 8448 EA
Tijd: 15:00
Heerlen, Station NS (achterzijde station, bushalte aan de Spoorsingel)
Tijd: 21:00
Leeuwarden, Station Leeuwarden, busplatform, nieuw busstation
Tijd: 14:30
Prinsenbeek, NS Prinsenbeek (parkeerterrein de Elleboog, bij int. bushalte)
Tijd: 17:45
Rotterdam, Metrostation Capelsebrug (Abraham Rijckevorselplein 48)
Tijd: 16:45
Utrecht, bushalte bij restaurant Meet & Eat (Reactorweg 1)
Tijd: 16:45
Weert, La Place restaurant Nederweert-Zuid (Rijksweg A2 75Z)
Tijd: 20:00
Zwolle, Station NS (Hanzelaan, bij Grand Cafe Lubeck)
Tijd: 16:00
Ga verder
De bestemmingstoeslag voor Radstadt wordt gebruikt voor het laatste deel van de reis. Onze touringcar rijdt meestal tot aan Zell am See en rijdt vervolgens verder richting de Saalbach-Hinterglemm. Vanaf Zell am See brengt een transferbus je naar de centrale uitstaplocatie in Radsadt. In sommige gevallen kunnen wij de planning zo maken dat onze eigen touringcar doorrijdt naar Radstadt. De bestemmingstoeslag blijft dan wel van kracht. Voor de terugreis word je op bestemming opgehaald door het transferbusje (of onze eigen touringcar) die je weer naar Zell am See brengt. Hier stap je over op de touringcar.

Je dient er rekening mee te houden dat er in het transferbusje geen Royal Class stoelen zijn. Tevens is er geen toilet en catering aan boord. Wij willen je vragen hier rekening mee te houden.

Voor de terugreis kan het voorkomen dat je dient te wachten op aansluitend vervoer naar Nederland.