Radstadt
ideaal met jonge kinderen
tal van glooiende afdalingen
bagage gaat gratis mee
Radstadt
Met de bus naar Radstadt
Een ontspannen start van de vakantie begint in de luxe Royal Class touringcar van de Winterliner. Doordat wij maar liefst 15 opstapplaatsen aanbieden is er altijd wel een opstapplaats bij jou in de buurt. Meerdere touringcars rijden langs deze steden. Zo houden wij de ophaalroute kort en volgen wij een directe lijn naar Oostenrijk.

Op vrijdag aan het einde van de dag start de Winterliner met rijden. Twee beroepschauffeurs hebben een ruime ervaring in het rijden door de nacht en winterse omstandigheden. Na een comfortabele nachtrit kom je op zaterdagochtend aan en begint direct je wintersportvakantie. De terugreis is op zaterdagavond. Hierdoor heb je twee volle zaterdagen extra in Radstadt en heb je maar liefst 8 skidagen tot je beschikking. Vooral de zaterdagen zijn over het algemeen de rustigste op de piste. Wie wil dat nou niet?

Voor de reis naar Radstadt hanteren wij vanaf Zell am See een transfer. Je stapt hier op zaterdagochtend over op kleinere bus of taxi die je vervolgens naar een centraal uitstappunt in Radstadt brengt. In deze kleinere bus of taxi zijn geen Royal Class stoelen aanwezig. In sommige gevallen zal er geen transfer plaatsvinden, maar zetten wij een extra Winterliner in.
Algemeen
Radstadt maakt onderdeel uit van het grote skigebied Salzburger Sportwelt (bekend van o.a. Wagrain, Zauchensee en Flachau. Hierdoor heb je maar liefst 230 kilometer piste en meer dan 100 liften tot je beschikking. Radstadt is een gezellig dorp en beschikt over nagenoeg alle faciliteiten die je nodig hebt voor jouw wintersportvakantie. Het centrum is behoorlijk levendig dankzij diverse restaurants en een handjevol bars. Naast het skiën, kun je er ook naar de ijsbaan, rodelbaan (van 6 km.),  ligt er 150km langlaufloipe en heb je er de Therme Amade.

De uitstaplocatie in Radstadt is het treinstation (Bahnhof)

De ophaaltijd ligt tussen 18.30 en 22.00uur
(De exacte tijd tref je in het ticket)
Bekijk tarieven
busreis naar Ortisei - Italië - Winterliner
Radstadt
Ga verder
De bestemmingstoeslag voor Radstadt wordt gebruikt voor het laatste deel van de reis. Onze touringcar rijdt meestal tot aan Zell am See en rijdt vervolgens verder richting de Saalbach-Hinterglemm. Vanaf Zell am See brengt een transferbus je naar de centrale uitstaplocatie in Radsadt. In sommige gevallen kunnen wij de planning zo maken dat onze eigen touringcar doorrijdt naar Radstadt. De bestemmingstoeslag blijft dan wel van kracht. Voor de terugreis word je op bestemming opgehaald door het transferbusje (of onze eigen touringcar) die je weer naar Zell am See brengt. Hier stap je over op de touringcar.

Je dient er rekening mee te houden dat er in het transferbusje geen Royal Class stoelen zijn. Tevens is er geen toilet en catering aan boord. Wij willen je vragen hier rekening mee te houden.

Voor de terugreis kan het voorkomen dat je dient te wachten op aansluitend vervoer naar Nederland.