Berwang
skiën tot aan de voordeur
Royal Class, vanaf € 139
rustig en rustiek
Berwang
Met de bus naar Berwang
De Royal Class bus van de Winterliner vertrekt iedere vrijdag vanuit diverse opstapplaatsen in Nederland naar het sneeuwzekere Berwang.

De busreis wordt uitgevoerd met Royal Class touringcar stoelen. Dat wil zeggen dat je ca. 94 cm beenruimte hebt. Dat is ruim 20cm meer dan in het vliegtuig! De rugleuning kan maar liefst 45 graden achterover kantelen. Door 's nachts te reizen vermijden wij de meeste files en gaat de reis lekker snel. De aankomst is al vroeg in de ochtend. Het terugreis is pas op zaterdagavond. Zo geniet je dus van twee extra vakantiedagen!

Het laatste deel van de reis naar Berwang gaat per transferbus vanuit Bichlbach. Vanaf hier reis je verder per transferbusje. Deze rit is ongeveer 5 km. en gaat niet op basis van Royal Class. De overstap vindt plaats rond 05.00uur.
Algemeen
Berwang ligt het hoogste van alle dorpen van de Zugspitz Arena. Het op een helling gebouwde dorp ademt een totale rust en stilte. Er is geen doorgaande weg, zodat er nauwelijks autoverkeer is. Tussen Bichlbach en Berwang kun je leuk heen en weer skiën en boven op de kam geniet je van heerlijke zonneterrassen. Door de hoge en gunstige ligging is de sneeuwzekerheid - niet alleen op de piste maar ook op het dak van je hotel of pension - gegarandeerd.

De uitstapplaats in Berwang is: Tourismusverband, Berwang 47
Ophaaltijd voor de terugreis: ca. 23.25 uur
(De exacte ophaaltijd tref je in je ticket)
Bekijk tarieven
Busreis naar St. Jean d'Arves
Berwang
Ga verder
Voor de bestemming Berwang geldt dat wij meestal gebruik maken van transferbusjes voor het laatste deel van de reis. Onze touringcar rijdt namelijk tot aan Bichlbach en gaat vervolgens direct verder richting Lermoos en Ehrwald. Vanaf Bichlbach brengt de transferbus je naar Berwang. Voor de terugreis word je op de bestemming opgehaald door het transferbusje die je weer naar Bichlbach brengt, waar je overstapt op de touringcar.

Hou er rekening mee dat er in het transferbusje geen Royal Class stoelen zijn. Tevens is er geen toilet en catering aan boord. Wij willen je vragen hier rekening mee te houden.

Voor de terugreis kan het voorkomen dat je dient te wachten op aansluitend vervoer naar Nederland.