Predazzo, bij de kerk
busretour € 139
gunstige ligging
altijd luxe Royal Class bus
Predazzo, bij de kerk
Met de bus naar Predazzo
Jouw vakantie begint bij de Winterliner al onderweg! Neem plaats in onze luxe Royal Class touringcar en stap op bij één van de 16 opstapplaatsen in Nederland. Doordat wij meerdere bussen laten rijden, verdelen wij deze opstapplaatsen en reis je in een directe lijn naar Predazzo. In onze luxe Royal Class touringcar heb je veel meer beenruimte als je dit vergelijkt met het vliegtuig of de auto. Uiteraard is het meenemen van de (ski)-bagage inbegrepen in de reissom.

De aankomst in Predazzo is op zaterdag in de ochtend en de terugreis begint op zaterdagavond. Onze ervaren beroepschauffeurs zijn het gewend om 's nachts en in winterse omstandigheden te rijden, dus stap in en profiteer ook nog eens van twee extra vakantiedagen.

In Predazzo kun je niet alleen bij de kerk uitstappen, maar hebben wij ook de mogelijkheid om je naar Hotel Montanara te brengen.
boek je ticket naar Predazzo, Hotel Montenara
Algemeen
Het dorp Predazzo ligt op 1000 meter in Zuid-Tirol, Italië. Het is een pittoresk dorp met een gezellige dorpskern. In deze kern, maar ook daarbuiten, is een aantal goede hotels, restaurants en cafés te vinden. Verwacht geen uitgebreide après-ski in het dorp. Predazzo ligt centraal in het Val di Fiemme en is door de Winterliner gemakkelijk aan te rijden. De prijzen voor hotels, appartementen en skipassen zijn in Predazzo net als in de meeste dorpen in dit dal alleszins redelijk. Er is trouwens net buiten de plaats een discotheek te vinden, die voornamelijk door de plaatselijke bevolking wordt bezocht.

De uitstaplocaties in Predazzo zijn:
bij de kerk
Hotel Montanara

De ophaaltijd voor de terugreis is op zaterdagavond. Exacte tijd volgt in het ticket.
Bekijk tarieven
Reis met de Winterliner naar Alba di Canazei
Predazzo, bij de kerk
Ga verder