Pera di Fassa
eigen skigebied
€ 139 retour
directe busverbinding
Pera di Fassa
Met de bus naar Pera di Fassa
Jouw wintersportvakantie begint bij de Winterliner al onderweg! Onze touringcars zijn Royal Class ingericht en de (ski) bagage) gaat uiteraard gratis mee. Onze luxe Royal Class touringcars vertrekken in hoogseizoen iedere vrijdag aan het einde van de dag vanuit diverse opstapplaatsen in Nederland. Tijdens de reis heb je veel meer beenruimte als je dit vergelijkt met het vliegtuig of de auto. De aankomst in Pera di Fassa is op zaterdagochtend en de terugreis begint op zaterdagavond.

Door te reizen met de Winterliner reis je in de nacht en vermijd je onnodige files. Tevens profiteer je van twee extra vakantiedagen die je op de piste kan doorbrengen. Wat betreft het reizen in de nacht? Onze ervaren beroepschauffeurs zijn het gewend om 's nachts en in winterse omstandigheden te rijden, dus stap in en begin ontspannen aan jouw wintersportvakantie.
Algemeen
Het pitoreske Pera di Fassa ligt zeer centraal in Val di Fassa en is gelegen tegen het meer bekende Pozza di Fassa. Vanuit Pera di Fassa neem je de skilift 'Vajolet' voor het skigebied Catinaccio/​Ciampedie. Er is 13,8 km piste om te skiën en te snowboarden. Je hebt hier de beschikking over in totaal 6 liften. Dit wintersportgebied ligt op een hoogte van 1.329 tot 2.040 m. Wanneer je de Sella Ronda wilt skiën neem je de skibus naar Campitello of Canazei.

De uitstaplocatie in Pera di Fassa is bij Hotel Crepei
De ophaaltijd voor de terugreis is op zaterdagavond. De exacte tijd volgt in het busticket
Bekijk tarieven
Pera di Fassa
Ga verder