Prapoutel
familiebestemming
voordelige accommodaties
120km piste (Les 7 Laux)
Prapoutel
Met de bus naar Prapoutel
Reis met de Winterliner naar de ski-in/ski-out familiebestemming van Frankrijk: Prapoutel. Je kunt op verschillende plekken in Nederland opstappen. De luxe Royal Class bussen reizen altijd door de nacht, zodat jij uitgerust aankomt in Prapoutel. Het meenemen van de bagage is natuurlijk inbegrepen in de reissom.

Het laatste deel van de busreis leg je af met een lokale taxi. Deze transfer wordt door ons geregeld en is inbegrepen in de totaalprijs.
Algemeen
Op slechts 1450m hoogte ligt het sneeuwzekere skigebied van Prapoutel. De liften vertrekken direct vanuit het dorp en brengen je tot een maximale hoogte van 2400m. Ondanks het geringe hoogteverschil zijn er wel rode en zwarte pistes te vinden die voor voldoende uitdaging zorgen.

Het kindvriendelijke dorp Prapoutel is zeer efficiënt gebouwd en hierdoor heb je een direct ski-inn en ski-out. Er zijn enkele barretjes en cafeetjes die voor de nodige après-ski zorgen.

Uitstaplocatie in Prapoutel: bushalte bij Gendarmerie Nationale
Ophaaltijd terugreis: ca. 21.00uur
(de exacte ophaaltijd tref je in het busticket)
Bekijk tarieven
Prapoutel
Ga verder
De bestemmingstoeslag voor Prapoutel wordt gebruikt voor het laatste deel van de reis. Onze touringcar rijdt meestal tot aan het overstappunt in Myans en rijdt vervolgens verder naar Val Thorens. Vanaf Myans brengt een transferbus je naar de centrale uitstaplocatie in Prapoutel. Voor de terugreis word je op bestemming opgehaald door het transferbusje die je weer naar Myans brengt. Hier stap je over op de touringcar.

Je dient er rekening mee te houden dat er in het transferbusje geen Royal Class stoelen zijn. Tevens is er geen toilet en catering aan boord. Wij willen je vragen hier rekening mee te houden.

Voor de terugreis kan het voorkomen dat je dient te wachten op aansluitend vervoer naar Nederland.