Les Deux Alpes
levendige après-ski
sneeuwzeker door gletsjer
200km piste
Les Deux Alpes
Met de bus naar Les Deux Alpes
Je vertrekt met de Winterliner op vrijdag aan het einde van de dag vanaf één van de opstapplaatsen in Nederland en België. Na een comfortabele nachtrit kom je zaterdag halverwege de ochtend aan in Les Deux Alpes. De terugreis vindt altijd plaats op zaterdag (einde dag). Ook dan reizen onder chauffeurs weer door de nacht, zodat je zondag rond het middaguur weer thuis bent.

De reis naar Les Deux Alpes hebben wij niet standaard in onze route opgenomen. Om de prijs te weten van jouw reis kun je een vrijblijvende offerte aanvragen.
Algemeen
Les Deux Alpes is een rommelig, maar heel gezellig geheel dat doet denken aan een echt dorp, in tegenstelling tot de meeste andere wintersportoorden in Frankrijk. Les Deux Alpes staat samen met Val Thorens bekend als de wintersportbestemming met de beste après-ski mogelijkheden van Frankrijk. Dit skidorp bestaat uit twee gedeeltes: Les Alpes 1650 en Les Alpes 1800. Beide delen bieden snelle toegang tot de pistes.
Het skigebied heeft voldoende uitdaging voor ieder niveau. Zelfs freeriders en freestylers weten hun weg hier goed te vinden. Zowel in de zomer als in de winter zijn er voldoende wintersportmogelijkheden vanwege de gletsjer die voor de nodige sneeuwzekerheid zorgt.

Offerte aanvragen
De bestemming Les Deux Alpes zit niet standaard in onze route. Wij kunnen deze locatie alleen aanbieden voor kleine tot grote groepen. Je moet hierbij denken aan het minimum van 20 personen. Om de prijs van jouw reis te weten kun je een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij mailen je zo snel mogelijk een offerte op maat!

In Les Deux Alpes kunnen wij meerdere uitstaplocaties hanteren. Wij stoppen in elk geval bij de Tourist Office in het centrum.
De ophaaltijd voor de terugreis is: ca. 19.30uur

Vraag een vrijblijvende offerte aan.
Bekijk tarieven
Reis met de Winterliner naar Alba di Canazei
Les Deux Alpes
Ga verder
De bestemmingstoeslag voor Les Deux Alpes wordt gebruikt voor het laatste deel van de reis. Onze touringcar rijdt meestal tot aan het wisselpunt in Myans en rijdt vervolgens verder naar Val Thorens. Vanaf Myans brengt een transferbus je naar de centrale uitstaplocatie in Les Deux Alpes. Voor de terugreis word je op bestemming opgehaald door het transferbusje die je weer naar Myans brengt. Hier stap je over op de touringcar.

Je dient er rekening mee te houden dat er in het transferbusje geen Royal Class stoelen zijn. Tevens is er geen toilet en catering aan boord. Wij willen je vragen hier rekening mee te houden.

Voor de terugreis kan het voorkomen dat je dient te wachten op aansluitend vervoer naar Nederland.