Mezzana
Royal Class, 94 cm beenruimte
relatief goedkope prijzen
zonovergoten bestemming
Mezzana
Met de bus naar Mezzana
Jouw wintersportvakantie begint bij de Winterliner al onderweg! Onze touringcars zijn standaard ingericht als Royal Class en de (ski) bagage gaat uiteraard gratis mee. Onze luxe Royal Class touringcars vertrekken in hoogseizoen iedere vrijdag aan het einde van de dag vanuit diverse opstapplaatsen in Nederland. Tijdens de reis heb je veel meer beenruimte als je dit vergelijkt met het vliegtuig of de auto. De aankomst in Mezzana is op zaterdagochtend en de terugreis begint op zaterdagavond.

Door te reizen met de Winterliner reis je in de nacht en vermijd je onnodige files. Tevens profiteer je van twee extra vakantiedagen die je op de piste kan doorbrengen. Wat betreft het reizen in de nacht? Onze ervaren beroepschauffeurs zijn het gewend om 's nachts en in winterse omstandigheden te rijden, dus stap in en begin ontspannen aan jouw skivakantie.
Algemeen
In het zonnige Val di Sole ligt het dorp Mezzana. Het dorp ligt op 800 meter hoogte en is verbonden met Madonna di Campiglio en Folgarida. Zo is er een mooi skigebied ontstaan voor zowel de beginnende als gevorderde skiër. In Mezzana tref je een leuk dorp als uitgangspunt voor een heerlijke wintersportvakantie tegen een prima prijs-kwaliteitverhouding.

Op deze busreis is een bestemmingstoeslag van toepassing, omdat Mezzana van de standaard route af ligt. Hierdoor kan het gebeuren dat je het laatste deel van de reis met een taxi voort zet. Deze taxistoelen staan niet op Royal Class en er is geen toilet of catering aan boord. Het overstappunt is dan in Auer/Ora. Op de terugreis kan het voorkomen dat je even dient te wachten op aansluitend vervoer. De exacte details tref je in het ticket en hoor je van de chauffeur tijdens de reis.

De uitstaplocatie in Mezzana is bij Hotel Sporting Ravelli

De ophaaltijd voor de terugreis is in de avond (exacte tijd volgt in je busticket)
Bekijk tarieven
Royal Class dubbeldekker naar Mezzana
Mezzana
Ga verder
De bestemmingstoeslag voor Mezzana wordt gebruikt voor het laatste deel van de reis. Onze touringcar rijdt meestal tot aan Auer/Ora en rijdt vervolgens verder richting de Mezzana. Vanaf Auer/Ora brengt een transferbus je naar de centrale uitstaplocatie in Mezzana. In sommige gevallen kunnen wij de planning zo maken dat onze eigen touringcar doorrijdt naar Mezzana. De bestemmingstoeslag blijft dan wel van kracht. Voor de terugreis word je op bestemming opgehaald door het transferbusje (of onze eigen touringcar) die je weer naar Auer/Ora brengt. Hier stap je over op de touringcar.

Je dient er rekening mee te houden dat er in het transferbusje geen Royal Class stoelen zijn. Tevens is er geen toilet en catering aan boord. Wij willen je vragen hier rekening mee te houden.

Voor de terugreis kan het voorkomen dat je dient te wachten op aansluitend vervoer naar Nederland.