Madonna di Campiglio
Royal Class = 94cm beenruimte
zonovergoten bestemming
Madonna di Campiglio
Met de bus naar Madonna di Campiglio
Jouw wintersportvakantie begint bij de Winterliner onderweg! Onze touringcars zijn standaard ingericht als Royal Class en de (ski)-bagage gaat uiteraard gratis mee. Onze luxe Royal Class touringcars vertrekken in hoogseizoen iedere vrijdag aan het einde van de dag vanuit diverse opstapplaatsen in Nederland. Onze stoelen staan veel ruimer opgesteld als je dit vergelijkt met een vliegtuig of auto. Geniet van deze ruimte en comfort en stap uitgerust uit in Italië. De aankomst in Madonna di Campiglio is op zaterdagochtend en de terugreis begint op zaterdagavond. Door te reizen met de Winterliner reis je in de nacht en vermijd je onnodige files. Tevens profiteer je van twee extra vakantiedagen die je op de piste kan doorbrengen. Wat betreft het reizen in de nacht? Onze ervaren beroepschauffeurs zijn het gewend om 's nachts en in winterse omstandigheden te rijden, dus stap in en begin ontspannen aan jouw skivakantie.
Algemeen
Madonna di Campiglio is één van de meest bekende wintersportplaatsen in Italië. Madonna is niet te vergelijken met omliggende dorpen als Folgarida en Mezzana/Marrileva. Je ziet hier veel Italianen graag naar toe komen en dat is niet zonder reden. Je geniet van de zon, lekker eten en drinken en stapt vanuit het dorp zo in de skilift. Vanuit Madonna kun je zo naar Folgarida en Marrileva skiën.

Op deze busreis is een transfertoeslag van toepassing. Wij kunnen er voor kiezen om voor het laatste deel van je reis een taxi in te zetten. Deze taxistoelen staan niet op Royal Class en er is geen toilet of catering aan boord. Het overstappunt is in Auer/Ora. Op de terugreis kan het voorkomen dat je even dient te wachten op aansluitend vervoer. De exacte details tref je in het ticket en hoor je van de chauffeur tijdens de reis.

De uitstaplocatie in Madonna di Campiglio is bij Hotel Ariston

De ophaaltijd voor de terugreis is in de avond (exacte tijd volgt in het ticket)
Bekijk tarieven
Madonna di Campiglio
Ga verder
De bestemmingstoeslag voor Madonna di Campiglio wordt gebruikt voor het laatste deel van de reis. Onze touringcar rijdt meestal tot aan Auer/Ora en rijdt vervolgens verder richting de Madonna di Campiglio. Vanaf Auer/Ora brengt een transferbus je naar de centrale uitstaplocatie in Madonna di Campiglio. In sommige gevallen kunnen wij de planning zo maken dat onze eigen touringcar doorrijdt naar Madonna di Campiglio. De bestemmingstoeslag blijft dan wel van kracht. Voor de terugreis word je op bestemming opgehaald door het transferbusje (of onze eigen touringcar) die je weer naar Auer/Ora brengt. Hier stap je over op de touringcar.

Je dient er rekening mee te houden dat er in het transferbusje geen Royal Class stoelen zijn. Tevens is er geen toilet en catering aan boord. Wij willen je vragen hier rekening mee te houden.

Voor de terugreis kan het voorkomen dat je dient te wachten op aansluitend vervoer naar Nederland.