Dimaro
Royal Class
inclusief transfer
270km piste
Dimaro
Met de bus naar Dimaro
Jouw wintersportvakantie begint al in de luxe Royal Class Winterliner! Geniet van extra ruimte en comfort en kom uitgerust aan in Dimaro. Onze touringcars zijn standaard ingericht als Royal Class en de (ski) bagage gaat uiteraard gratis mee. In het hoogseizoen vertrekken iedere vrijdagmiddag -avond de touringcars naar de sneeuw. Door te kiezen voor een Royal Class busreis geniet je onderweg van veel meer comfort en ruimte dan wanneer je reist per auto of vliegtuig. Je reist in de nacht, zodat je de volgende ochtend uitgerust aankomst en direct de piste op kan. Doordat je zaterdag in de ochtend aankomt en op de terugreis pas in de avond vertrekt geniet je van twee extra skidagen.

Wat betreft het reizen in de nacht? Onze ervaren beroepschauffeurs zijn het gewend om 's nachts en in winterse omstandigheden te rijden, dus stap in en begin ontspannen aan jouw skivakantie.
Algemeen
In Dimaro tref je hotels en appartementen voor een scherpe prijs. De tarieven liggen hier een stuk lager dan in de omliggende dorpen als Folgarida en Mezzana/Marrileva. Het dorp heeft geen liftverbinding met het skigebied, maar met de skibus sta je zo bij de lift in Folgarida of Commezadura.

Op deze busreis is een bestemmingstoeslag van toepassing, omdat Dimaro van de standaard route af ligt. Hierdoor kan het gebeuren dat je het laatste deel van de reis met een taxi voort zet. Deze taxistoelen staan niet op Royal Class en er is geen toilet of catering aan boord. Het overstappunt is dan in Auer/Ora. Op de terugreis kan het voorkomen dat je even dient te wachten op aansluitend vervoer. De exacte details tref je in het ticket en hoor je van de chauffeur tijdens de reis.

De buspendel gaat tot aan Sporthotel Rosatti Eurotour Sas
De ophaaltijd voor de terugreis is in de avond. De exacte tijd volgt in het ticket.
Bekijk tarieven
Sporthotel Rosatti winterliner Dimaro Italie wintersport
Dimaro
Ga verder
De bestemmingstoeslag voor Dimaro wordt gebruikt voor het laatste deel van de reis. Onze touringcar rijdt meestal tot aan Auer/Ora en rijdt vervolgens verder richting de Dimaro. Vanaf Auer/Ora brengt een transferbus je naar de centrale uitstaplocatie in Dimaro. In sommige gevallen kunnen wij de planning zo maken dat onze eigen touringcar doorrijdt naar Dimaro. De bestemmingstoeslag blijft dan wel van kracht. Voor de terugreis word je op bestemming opgehaald door het transferbusje (of onze eigen touringcar) die je weer naar Auer/Ora brengt. Hier stap je over op de touringcar.

Je dient er rekening mee te houden dat er in het transferbusje geen Royal Class stoelen zijn. Tevens is er geen toilet en catering aan boord. Wij willen je vragen hier rekening mee te houden.

Voor de terugreis kan het voorkomen dat je dient te wachten op aansluitend vervoer naar Nederland.