Een paar dagen op wintersport? Boek hier je Mini-ski !
Wel op wintersport, maar is een week voor jou te lang? Dan is de mini-ski écht iets voor jou! Ideaal om toch een paar dagen te kunnen genieten met het complete wintersportgevoel.

Een korte wintersportvakantie wordt steeds populairder. Steeds vaker wordt de mini-ski als aanvulling op de ‘gewone’ wintersportvakantie geboekt. Het kost je ook maar relatief weinig vakantiedagen en toch ervaar je het complete wintersportgevoel.

Nieuw is dat je bij de Winterliner nu ook je accommodatie en skipas kunt boeken. Normaal gesproken heb je een late check-in of vroege check-out en dat kan met een busreis soms net even onhandig zijn. Wij bieden je de mogelijkheid om juist een vroege check-in te boeken of late check-out.
De busreis
De touringcars worden bestuurd door professionele chauffeurs die ruime ervaring hebben in het rijden in winterse omstandigheden. Daarnaast gelden er strenge regels van het Keurmerk Touringcarbedrijf en/of de internationale ISO 9001 certificering waar alle touringcars en touringcarbedrijven aan moeten voldoen.

Een mini-ski buspendel van de Winterliner vertrekt over het algemeen op donderdagavond, zodat je vrijdagochtend al vroeg aankomt in jouw wintersportdorp. Na drie volle dagen op de piste staat de Winterliner op zondag aan het begin van de avond weer klaar voor de terugreis. Jouw eerste wintersportdag kan direct beginnen, omdat alle uitstapadressen (bij normale omstandigheden) voor 10.00uur worden aangedaan.
Opstapadressen
De Winterliner hanteert voor de mini-ski een verkorte ophaalroute, zodat we snel op weg kunnen naar de sneeuw. De plaatsen waar jij kunt opstappen zijn:
Amsterdam
Utrecht
Den Bosch
Eindhoven
Weert

Voor grote groepen kan er altijd gekeken worden of jullie voor de deur opgehaald kunnen worden.
Zoals je ziet hebben wij geen wisselpunt voor de mini-ski en kunnen dus vlot naar Oostenrijk rijden.