Predazzo, Hotel Montanara
busretour voor € 139
directe busverbinding
altijd luxe Royal Class bus
Predazzo, Hotel Montanara
Met de bus naar Predazzo
Reis mee met de Winterliner en jouw vakantie begint onderweg! Al onze touringcars zijn uitgevoerd met de luxe Royal Class stoelopstelling. Je hebt hierdoor veel meer beenruimte als je dit vergelijkt met het vliegtuig of de auto. Je kan in maar liefst 16 steden opstappen voor jouw reis naar Italië. Doordat wij meerdere bussen laten rijden, verdelen wij deze opstapplaatsen en reis je in een directe lijn naar Predazzo. Uiteraard is het meenemen van de (ski) bagage inbegrepen in de reissom.

De aankomst in Predazzo is op zaterdag in de ochtend en de terugreis begint op zaterdagavond. Onze ervaren beroepschauffeurs zijn het gewend om 's nachts en in winterse omstandigheden te rijden, dus stap in en profiteer ook nog eens van twee extra vakantiedagen.

In Predazzo hebben wij naast Hotel Montanara ook de mogelijkheid om uit te stappen bij de kerk.
boek je ticket naar Predazzo, met uitstapplaats bij de kerk
Algemeen
Het dorp Predazzo ligt op 1000 meter in Zuid-Tirol, Italië. Het is een pittoresk dorp met een gezellige dorpskern. In deze kern, maar ook daarbuiten, is een aantal goede hotels, restaurants en cafés te vinden. Verwacht geen uitgebreide après-ski in het dorp. Predazzo ligt centraal in het Val di Fiemme en is door de Winterliner gemakkelijk aan te rijden. De prijzen voor hotels, appartementen en skipassen zijn in Predazzo net als in de meeste dorpen in dit dal alleszins redelijk. Er is trouwens net buiten de plaats een discotheek te vinden, die voornamelijk door de plaatselijke bevolking wordt bezocht.

De uitstaplocaties in Predazzo zijn:
bij de kerk
Hotel Montanara

De ophaaltijd voor de terugreis is op zaterdagavond. Exacte tijd volgt in het ticket.
Bekijk tarieven
Predazzo, Hotel Montanara
Ga verder