Pinzolo
authentiek dorp
Royal Class busreis
veilig op reis
Pinzolo
Met de bus naar Pinzolo
Jouw wintersportvakantie begint bij de Winterliner al onderweg! Onze touringcars zijn standaard ingericht als Royal Class en de (ski) bagage gaat uiteraard gratis mee. Onze luxe Royal Class touringcars vertrekken in hoogseizoen iedere vrijdag aan het einde van de dag vanuit diverse opstapplaatsen in Nederland. Tijdens de reis heb je veel meer beenruimte als je dit vergelijkt met het vliegtuig of de auto. De aankomst in Pinzolo is op zaterdagochtend en de terugreis begint op zaterdagavond.

Door te reizen met de Winterliner reis je in de nacht en vermijd je onnodige files. Tevens profiteer je van twee extra vakantiedagen die je op de piste kan doorbrengen. Wat betreft het reizen in de nacht? Onze ervaren beroepschauffeurs zijn het gewend om 's nachts en in winterse omstandigheden te rijden, dus stap in en begin ontspannen aan jouw skivakantie.
Algemeen
Pinzolo is een authentiek dorp en ligt niet ver van het meer bekende Madonna di Campiglio. In Madonna vind je de levendigheid en in Pinzolo de rust. Hierdoor verblijf je in Pinzolo dan ook wat voordeliger dan in het naastgelegen Madonna di Campiglio. Pinzolo heeft een directe liftverbinding naar het skigebied, maar geen dalafdaling. Pinzolo is een mooie locatie voor wintersporters die op zoek zijn naar een wat rustiger dorp.

Op deze busreis is een bestemmingstoeslag van toepassing, omdat Pinzolo van de standaard route af ligt. Hierdoor kan het gebeuren dat je het laatste deel van de reis met een taxi voort zet. Deze taxistoelen staan niet op Royal Class en er is geen toilet of catering aan boord. Het overstappunt is in Auer/Ora. Op de terugreis kan het voorkomen dat je even dient te wachten op aansluitend vervoer. De exacte details tref je in het ticket en hoor je van de chauffeur tijdens de reis.

De uitstaplocatie in Pinzolo: skilift Funivie Pinzolo
De ophaaltijd is op zaterdagavond (exacte vertrektijd volgt in het busticket)
Bekijk tarieven
Winterliner Italie dubbeldekker buspendel
Pinzolo
Ga verder
De bestemmingstoeslag voor Pinzolo wordt gebruikt voor het laatste deel van de reis. Onze touringcar rijdt meestal tot aan Auer/Ora en rijdt vervolgens verder richting de Pinzolo. Vanaf Auer/Ora brengt een transferbus je naar de centrale uitstaplocatie in Pinzolo. In sommige gevallen kunnen wij de planning zo maken dat onze eigen touringcar doorrijdt naar Pinzolo. De bestemmingstoeslag blijft dan wel van kracht. Voor de terugreis word je op bestemming opgehaald door het transferbusje (of onze eigen touringcar) die je weer naar Auer/Ora brengt. Hier stap je over op de touringcar.

Je dient er rekening mee te houden dat er in het transferbusje geen Royal Class stoelen zijn. Tevens is er geen toilet en catering aan boord. Wij willen je vragen hier rekening mee te houden.

Voor de terugreis kan het voorkomen dat je dient te wachten op aansluitend vervoer naar Nederland.