* Last-minutes & Aanbiedingen *


Val Thorens

€135,00 Retour

vertrek 26/04/2019

Mayrhofen

Algemeen | Opstapplaatsen | Tarieven

 

Met de Winterliner naar Mayrhofen
Wekelijks rijden wij in het winterseizoen naar de wintersportbestemming Mayrhofen. Met de buspendel van de Winterliner rijden wij langs alle bekende skigebieden in Oostenrijk, waaronder in het welbekende Zillertal. Hier liggen de bekende skigebieden als: Fugen, Gerlos, Konigsleiten en ook Mayrhofen.

Mayrhofen ligt, in vergelijking met de andere wintersportplaatsen, betrekkelijk laag in het skigebied Ski Zillertal 3000. Het heeft Oostenrijkse charme en is zeer levendig. De sneeuw is hier uitstekend en er zijn genoeg pistes. Vooral de geoefende skiër is in Mayrhofen op zijn plek. De off-piste kansen zijn grenzeloos. De gletsjer in Hintertux is een absolute aanrader! De steilste afdaling van Oostenrijk is hier te vinden, de Harakiri! Mayrhofen is één van de bekendste wintersport plaatsen bij het Nederlandse publiek, dit omdat je je hier geen moment zult vervelen. De après-ski mogelijkheden van Mayrhofen zijn befaamd, maar ook prima te ontlopen als je na het skiën liever de rust op zoekt. De gratis skibus of de gondel brengt u naar de pistes.

De busreis naar Mayrhofen
Iedere week vertrekken de luxe Royal Class touringcars naar Mayrhofen. Vanuit Nederland en Belgie vertrekken we vanaf 16.00uur. Na een nachtrit kom je de volgende ochtend uitgerust aan in Mayrhofen.

De uitstapplaats in Mayrhofen is:
- Hotel Strass

De ophaaltijd voor de terugreis: 19.40uur