* Last-minutes & Aanbiedingen *


Val Thorens

€135,00 Retour

vertrek 26/04/2019

Gerlos

Algemeen | Opstapplaatsen | Tarieven

 

Met de Winterliner naar Gerlos
Iedere week kun je met de bus naar de sneeuw in Gerlos. Onze Winterliner verzorgt de buspendel naar dit zeer bekende wintersportdorp in het Zillertal (Tirol). Met een bruisende apres-ski en immens groot skigebied, het Zillertal Arena kun je hier genieten van een super wintersportvakantie.

Gerlos is onder Nederlanders één van de meest bekende en populaire skibestemmingen in Oostenrijk, dat is natuurlijk niet zonder reden. Gerlos is namelijk één van de hoogstgelegen plaatsen in het Zillertal en biedt naast een zeer gezellige après-ski, ook een fantastisch sneeuwzeker skigebied aan. Gerlos ligt op 1.300m en bij hevige sneeuwval zijn de winterbanden en sneeuwkettingen geen overbodigde luxe. Al onze touringcars zijn hiermee voorzien en brengen je veilig naar boven.

De busreis naar Gerlos
Iedere week vertrekken de luxe Royal Class touringcars naar het Zillertal vanuit Nederland en Belgie. De vertrektijd is aan het einde van de vrijdagmiddag/begin avond. De volgende ochtend kom je uitgerust aan in Gerlos. In Gerlos heb je de keuze uit meerdere uitstapplaatsen. Dit kun je tijdens het boeken aangeven.

Weekpendel (vrijdagavond heen, zaterdagavond aanvang terugreis)
De uitstapplaatsen in Gerlos zijn:
- Isskogelbahn
- Hotel Tirolerhof
- Hotel Central
De terugreis zal om ca. 18.50 uur zijn vanuit Gerlos.

Weekendpendel (donderdagavond heen, zondagavond aanvang terugreis)
De centrale uitstapplaats en ophaaltijd voor de weekendpendel wordt in het ticket gecommuniceerd.