Rauris
zeer gevarieerd piste aanbod
modern skigebied
prachtig gebied voor gezinnen
Rauris
Met de bus naar Rauris
Iedere vrijdag vertrekken onze luxe Royal Class bussen richting Oostenrijk. Op naar het Gouden Dal, zo wordt Rauris ook wel genoemd. Die naam heeft Rauris te danken aan het feit dat vele goudzoekers hier op zoek gingen naar hun geluk. Rauris ligt net even van de route, hierdoor reis je vanaf Zell am See het laatste deel van je reis met een transferbusje.
Algemeen
Het dorpje Rauris beschikt nog steeds over haar authentieke karakter, ondanks dat het dorp meer gastenbedden telt dan inwoners. De hoofdstraat van Rauris slingert door het dorp en hier vind je een aantal winkels, café's en een supermarkt. Vanuit Rauris kun je met de gratis skibus naar het dalstation. De skigebieden Kaprun en Gastein zijn ook goed bereikbaar.

De uitstaplocatie in Rauris is het Tourismusverband
De ophaaltijd is voor de terugreis is ca. 19.30uur
Bekijk tarieven
Rauris
Ga verder
De bestemmingstoeslag voor Rauris wordt gebruikt voor het laatste deel van de reis. Onze touringcar rijdt meestal tot aan Zell am See en rijdt vervolgens verder richting de Saalbach-Hinterglemm. Vanaf Zell am See brengt een transferbus je naar de centrale uitstaplocatie in Rauris. In sommige gevallen kunnen wij de planning zo maken dat onze eigen touringcar doorrijdt naar Rauris. De bestemmingstoeslag blijft dan wel van kracht. Voor de terugreis word je op bestemming opgehaald door het transferbusje (of onze eigen touringcar) die je weer naar Zell am See brengt. Hier stap je over op de touringcar.

Je dient er rekening mee te houden dat er in het transferbusje geen Royal Class stoelen zijn. Tevens is er geen toilet en catering aan boord. Wij willen je vragen hier rekening mee te houden.

Voor de terugreis kan het voorkomen dat je dient te wachten op aansluitend vervoer naar Nederland.