Piesendorf
vlakbij Zell am See/Kaprun
prachtige wandelomgeving
vanaf € 139 (retour)
Piesendorf
Met de bus naar Piesendorf
Een ontspannen start van de vakantie begint in de luxe Royal Class touringcar van de Winterliner. Doordat wij maar liefst 15 opstapplaatsen aanbieden is er altijd wel een opstapplaats bij jou in de buurt. Meerdere touringcars rijden langs deze steden. Zo houden wij de ophaalroute kort en volgen wij een directe lijn naar Piesendorf.

Op vrijdag aan het einde van de dag start de Winterliner met rijden. Twee beroepschauffeurs hebben een ruime ervaring in het rijden door de nacht en winterse omstandigheden. Na een comfortabele nachtrit kom je op zaterdagochtend aan en begint direct je wintersportvakantie. De terugreis is op zaterdagavond. Hierdoor heb je twee volle zaterdagen extra in Piesendorf en heb je maar liefst 8 skidagen tot je beschikking. Vooral de zaterdagen zijn over het algemeen de rustigste op de piste. Wie wil dat nou niet?
Algemeen
Een rustig gelegen dorp tussen de bekende skigebieden van Kaprun en Kitzbuhel. In Piesendorf verblijf je voordelig en heb je een prima uitvalsbasis naar de verschillende skigebieden in de directe omgeving. Vanuit Piesendorf bereik je deze met de locale bus die in het dorp stopt.

Uitstaplocatie in Piesendorf:
gemeentehuis

Ophaaltijd voor de terugreis: ca. 20.50uur
Bekijk tarieven
busreis naar Ortisei - Italië - Winterliner
Piesendorf
Ga verder