Niedernsill
directe busverbinding
ski-bagage gratis mee
vanaf € 139
Niedernsill
Met de bus naar Niedernsill
Een ontspannen start van de vakantie begint in de luxe Royal Class touringcar van de Winterliner. Doordat wij maar liefst 15 opstapplaatsen aanbieden is er altijd wel een opstapplaats bij jou in de buurt. Meerdere touringcars rijden langs deze steden. Zo houden wij de ophaalroute kort en volgen wij een directe lijn naar Niedernsill.

Op vrijdag aan het einde van de dag start de Winterliner met rijden. Twee beroepschauffeurs hebben een ruime ervaring in het rijden door de nacht en winterse omstandigheden. Na een comfortabele nachtrit kom je op zaterdagochtend aan en begint direct je wintersportvakantie. De terugreis is op zaterdagavond. Hierdoor heb je twee volle zaterdagen extra in Niedernsill en heb je maar liefst 8 skidagen tot je beschikking. Vooral de zaterdagen zijn over het algemeen de rustigste op de piste. Wie wil dat nou niet?
Algemeen
Niedersill ligt centraal gelegen tussen de skigebieden van Kirchberg-Kitzbuhel en Zell am See-Kaprun. Met de gratis skibus reis je zo naar één van deze gebieden. Het dorp zelf is een rustig dorp en gelegen aan de Weissee, midden in een National Park. Het onderdak dat je hier vindt is ideaal voor de wintersporter die tot rust wil komen.

De uitstaplocatie in Niedernsill is bij het station.

De ophaaltijd is ca. 20:55 uur.
De exacte ophaaltijd zal in het ticket komen te staan.
Bekijk tarieven
busreis naar Ortisei - Italië - Winterliner
Niedernsill
Ga verder