Alpe d'Huez
240km piste
veelzijdig skigebied
Royal Class busreis
Alpe d'Huez
Met de bus naar Alpe d'Huez
Alpe d'Huez, ook wel bekend als finishplaats van de Tour de France, mag zeker niet onder doen voor de grote en bekende skigebieden. Het skigebied telt maar liefst 240km piste. Ook al staat Alpe d'Huez bekend om de vele zonuren, dit zal niet ten koste gaan van de sneeuw. Oftwel, een ideaal skigebied!

Stap in bij één van de vele opstaplocaties in Nederland en reis op een ontspannen en comfortabele manier naar Alpe d'Huez.

Alpe d'Huez is niet online boekbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan.
Algemeen
Alpe d'Huez Grand Domaine Ski is één van Frankrijks grootste en hoogste wintersportgebieden. Het ligt op 1860 m hoogte en biedt een schitterend uitzicht over de Franse Alpen. Andere dorpjes in dit gebied zijn het oude Vaujany, Villard Reculas en de moderne skiplaatsen Oz-en-Oisans en Auris-en-Oisans. Het gebied is zeer hooggelegen en het dorp Alpe d'Huez draagt de naam 'ile au soleil', wat letterlijk eiland in de zon betekent. Doordat het op een zuidelijke helling ligt heeft het meer zonuren en dat maakt het natuurlijk optimaal genieten op vakantie. In een slechte winter is dit bovendien een betrouwbaar gebied: in het deelgebied Vaujany-Oz liggen bijna alle pistes op noordhellingen.

Offerte aanvragen
De bestemming Alpe d'Huez zit niet standaard in onze route. Wij kunnen deze locatie alleen aanbieden bij groepen vanaf 20 personen. Om de prijs van jouw reis te weten kun je een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij mailen je zo snel mogelijk een offerte op maat!

Met de bus naar Alpe d'Huez
Alle Royal Class touringcars vertrekken vanuit verschillende plaatsen in Nederland en rijden de hele nacht door naar Frankrijk. De volgende ochtend stap je uitgerust uit in Alpe d'Huez.

De uitstaplocatie in Alpe d'Huez bij Office de Tourisme
De ophaaltijd voor de terugreis is: ca. 19.30uur

Alpe d'Huez is niet online boekbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan.
Bekijk tarieven
busreis naar Ortisei - Italië - Winterliner
Alpe d'Huez
Ga verder
De bestemmingstoeslag voor Alpe d'Huez wordt gebruikt voor het laatste deel van de reis. Onze touringcar rijdt meestal tot aan het wisselpunt in Myans en rijdt vervolgens verder naar Val Thorens. Vanaf Myans brengt een transferbus je naar de centrale uitstaplocatie in Alpe d'Huez. Voor de terugreis word je op bestemming opgehaald door het transferbusje die je weer naar Myans brengt. Hier stap je over op de touringcar.

Je dient er rekening mee te houden dat er in het transferbusje geen Royal Class stoelen zijn. Tevens is er geen toilet en catering aan boord. Wij willen je vragen hier rekening mee te houden.

Voor de terugreis kan het voorkomen dat je dient te wachten op aansluitend vervoer naar Nederland.