Tsjechië ( resultaten)
De Winterliner rijdt met haar luxe Royal Class touringcars in de vakantieperiode naar de bekende wintersportbestemmingen in Tsjechië. Een wintersportvakantie naar Tsjechië staat ook wel bekend als betaalbaar en dichtbij! De meeste skigebieden bevinden zich in het Ijzergebergte en het Reuzengebergte. Naast dat je op de ski's mooie afdalingen kan maken, kunnen ook de langlaufers en wandelaars hier uitstekend uit de voeten.

De skigebieden zijn ondanks hun lagere ligging toch redelijk sneeuwzeker. Dit komt door het gunstige ligging in het Oosten van Europa, waar de winters kouder zijn dan bijvoorbeeld in de Alpen. In een normaal seizoen ligt er voldoende sneeuw vanaf december tot ver in april. In het Tsjechische deel van het Reuzengebergte, vind je als eerste het kleine en gemoedelijke dorp Harrachov, vervolgens het toeristische Rokytnice nad Jizerou, gevolgd door het mondaine en grootste skidorp Spindleruv Mlyn. Het mooie skigebied van Janske Lazne ligt tegen de voet van de hoogste berg van het Reuzengebergte; De Snezka (1602 meter).

In het winterseizoen rijden wij niet iedere week naar Tsjechië. Wil jij met een groep op wintersport, maar zie je jouw reisdatum er niet tussen staan? Neem gerust contact met ons op en wij maken een voorstel op maat voor jouw groep, offerte aanvragen.

Staat jouw gebied er niet tussen? Wij kunnen er vast wel komen of je komt er via een transferbus. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op via het contactformulier of info@winterliner.nl .