Duitsland ( resultaten)
Organiseer samen met de Winterliner een complete wintersportreis naar Winterberg. Op slechts enkele uren rijden staan wij al met jouw groep in de sneeuw. Winterberg is niet voor niets uitermate geschikt voor scholen, groepen en bedrijven. Door onze contacten ter plaatse kunnen wij de reis helemaal naar wens maken. Kies je voor een dagreis of verblijf je liever in een 4-sterren hotel of hostel? Wij helpen je graag met het organiseren van deze onvergetelijke reis. Natuurlijk regelen wij niet alleen de busreis, maar helpen onze reisleiders of chauffeurs je bij de skiverhuur, liftmaatschappij en skischool.

Vanaf eind december tot medio maart is Winterberg behoorlijk sneeuwzeker. Zit het even tegen? Dan zijn er ontelbaar veel sneeuwkanonnen die de natuur een handje helpen. Bij de dagreizen kunnen wij zelfs een sneeuwgarantie bieden. Ligt er geen sneeuw? Dan verplaatsen wij de reis kosteloos naar een andere datum.

Naast skiën en snowboarden zijn er nog een tal van activiteiten mogen. Wat dacht je van het enorme langlaufnetwerk in het Sauerland, een wandeling in groepsverband over één van de vele wandelpaden door de bossen. Een fakkeltocht, rodelavond of leef je helemaal uit in de bruisende après-ski.

Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw groep? Vraag gerust een vrijblijvende offerte bij ons aan. Je mag ook direct contact met ons opnemen via het contactformulier of stuur een mail naar info@winterliner.nl. Uiteraard kan je ook bellen naar 070-385 38 27.